Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

keys cafe

(Subiect creat la: 28-10-2020 04:25 PM)
584 Vizualizări
Danaila
Navigator
Opțiuni
Buna ziua,de ce nu a apărut încă în România Keys cafe?
2 Soluţii
Soluţie
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Samsung Good Lock este o suită software care îți permite personalizarea mobilului tău Galaxy. Practic, Good Lock are o serie de module proiectate să îți ajusteze fiecare bucățică din interfață, incluzând aici blocarea ecranului, zona de notificări, meniurile și multe altele.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Cauta aici Good Lock ca sunt vreo doua postari si descriu cum se poate instala.
Daca e lamurita intrebarea, sa o marchezi ca si solutionata 🙂

Vizualizare soluţie în postul original

2 Soluţii

14 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Pentru ca e un modul Good lock, iar good lock nu e disponibil in Romania... deocamdata.

Danaila
Navigator
Opțiuni
ce înseamnă modul google lock?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

E o aplicatie dezvoltata de Samsung pentru customizarea telefoanelor. Nu e disponibila in Romania deocamdata.
Keys Cafe e un modul de-al aplicatiei respective pentru customizarea tastaturii (cred).

https://news.samsung.com/global/good-lock-customize-the-way-you-use-your-galaxy-smartphone

Danaila
Navigator
Opțiuni
mulțumesc
Soluţie
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Samsung Good Lock este o suită software care îți permite personalizarea mobilului tău Galaxy. Practic, Good Lock are o serie de module proiectate să îți ajusteze fiecare bucățică din interfață, incluzând aici blocarea ecranului, zona de notificări, meniurile și multe altele.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Danaila
Navigator
Opțiuni
Da ,acum am inteles.Am încercat sa descarc pe rand fiecare modul prin aplicația nicelock
0 Aprecieri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Cauta aici Good Lock ca sunt vreo doua postari si descriu cum se poate instala.
Daca e lamurita intrebarea, sa o marchezi ca si solutionata 🙂

Danaila
Navigator
Opțiuni
E ok?am marcat ca și solutionat?
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da, da. E perfect! :smiling-face:
0 Aprecieri
Danaila
Navigator
Opțiuni
👍
Danaila
Navigator
Opțiuni
eu am descarcat keys cafe insa sunt anumite funcții care nu le pot folosi
0 Aprecieri
Danaila
Navigator
Opțiuni
good* ,autocorectia
0 Aprecieri
vladsrein
Apprentice
Opțiuni
Buna am un samsung galaxy a51 si am o problema
Cateodata cand ma conectez la o boxa spre exemplu ce contine functia de bluetooh ***** ce ma conectez animatiile se misca mai in reluare ceva gen cum o pot remedia
0 Aprecieri
Danaila
Navigator
Opțiuni
Buna,lasa comentariul acesta pe comunitate,asa îl pot vedea mai multe persoane și poți avea mai multe raspunsuri
0 Aprecieri