Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung seria S20 samoczynny restart telefonu/resetuje się w ciągu dnia

(Temat utworzony: 18-09-2022 01:19 PM)
359 Wyświetlenia
KubaProCAD
Explorer
Opcje

Witam, zwracam się raz jeszcze z pomocą. Mój S20+ w dalszym ciągu kilka-kilkanaście razy dziennie sam się restartuje. Robiłem już hard reset, czyszczenie pamięci itd... nic nie pomogło, 2 dni temu była kolejna aktualizacja, miałem nadzieję, że pomoże. Niestety, telefon dalej sam sie restartuje. Bardzo proszę o pomoc jeśli ktoś zna temat. Pozdrawiam 

0 Like
254 Odpowiedzi
Gabarosik
Helping Hand
Opcje
Ale polecam jechać do salonu samsunga
0 Like
WIKT
Explorer
Opcje
Też tak mam od jakiegoś czasu, ale z M21. Telefon się resetuje w losowych momentach, czasami po kilka razy pod rząd, a potem kilka dni spokoju. Zauważyłem, że dzieje się to głównie jak jest mocno nagrzany, więc to chyba w tym problem (bateria?).
0 Like
bartek000
Pioneer
Opcje
A w moim przypadku telefon leży na komodzie aż tu nagle się wyłączy i ponownie włączy
0 Like
Cry4t5l
Pioneer
Opcje
Ja tak czasami mam gdy telefon mi się zatnie
0 Like
jaro5
Pathfinder
Opcje
Kolego ja tak samo mam prawie od miesiąca i też nie wiem co jest grane wysyłam raporty i nic...ale widzę że nie tylko ja to mam ...już wcześniej takie wpisy widziałem. Robiłem wipe ...ale nic nie pomogło i nadal się samoczynnie restartuje. Jak jeszcze tak będzie to czeka mnie serwis do grudnia mam gwarancję. Może zrobię jeszcze hard reset i zobaczę. A jak macie jakieś info co może pomóc to piszcie
0 Like
janwew
First Poster
Opcje
U mnie dzieje sie to podczas zwykłego używania. Nagle telefon sie zawiesza na jakies pół minuty po czym samoczynnie restartuje. Podczas właczania też się czasami zawiesza na ekranie loga producemta
WIKT
Explorer
Opcje
Ja robiłem wszystkie możliwe resety, przyszły aktualizacje z androida 10 na 12 i nic nie pomogło. Też się wybiorę do serwisu albo jak będzie kosztowny to zmiana telefonu
0 Like
WIKT
Explorer
Opcje
Mam identycznie jak Ty. Jakbyś się wybrał do serwisu i zdiagnozował problem to daj znać. Ja wstępnie pytałem w serwisie, to gościu powiedział, że komputer może nawet nie wykryć w czym jest problem, a wymiana płyty głównej to szkoda zachodu i lepiej zmienić telefon (u mnie już dawno po gwarancji)
0 Like
MM_2021
Journeyman
Opcje
Panowie mam podobny problem z tym telefonem. Telefon restartuje się kiedy mu się podoba, średnio raz na dzień. Nie mam włączonego automatycznego restartu. Zastanawiam się czy może jakaś aplikacja powoduje restart? Ewentualnie spróbuję hard reset, ale tego chciałbym uniknąć, no i serwis, ale oni zapewne zrobią to samo...
0 Like