Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Demagnetizare cartela- led cover

(Subiect creat la: 19-06-2022 09:51 PM)
1106 Vizualizări
Dee06
Explorer
Opțiuni
Hello, de ceva timp folosesc led cover pt S20 si este a 3 a oara în 3 luni când mi se demagnetizeaza cartela.  M-am gândit ca poate fi din cauza husei.. 🤷🏼‍♀️ A mai pățit cineva?
Ty
8 Răspunsuri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Am folosit pe un Note 10 vreo 2 si nu au fost probleme. Scoate husa pentru 1-2 luni, dacă se întâmplă iar ai alta problema, dacă nu, ai rezolvat situația.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Buna,

Cartela nu se poate "demagnetiza", in cel mai rau caz se deterioreaza conectorii cartelei SIM.

Cred ca la tine este vorba despre o alta problema... clar nu este din cauza husei.

Cum se manifesta problema mai exact si cine ti-a zis ca s-ar fi demagnetizat cartela?

Dee06
Explorer
Opțiuni
Demagnetizat am presupus eu. Primesc notificare cu "sim not allowed" și din momentul respectiv se pierde orice fel de semnal. Trebuie sa merg la vdf și ei îmi dau alta cartela. Tot presupunere a fost si ca husa este de vina. Dar am 3 led cover, toate originale Samsung și sincera sa fiu, nu vreau sa nu le mai folosesc.
0 Aprecieri
Nelu83
Troubleshooter
Opțiuni
Buna!Daca telefonul este dual sim incearca celalalt slot si vezi daca problema reapare.
Dee06
Explorer
Opțiuni
Este! O sa încerc. Mulțumesc :smiling-face:
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Cei de la Vodafone ar fi trebuit sa stie (daca problema a reaparut dup.a prima inlocuire), ca alta este problema.

Vezi cu slotul-ul celalalt si daca tot nimic, mai cautam.

Nelu83
Troubleshooter
Opțiuni
Cu placere!
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Buna,

S-a rezolvat problema? Daca da, cum?