Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cum pot dezactiva asta?

(Subiect creat la: 01-07-2021 02:07 AM)
5037 Vizualizări
Mihai-dh
Journeyman
Opțiuni

image

Această iconița cu Vol LTE1 a apărut astăzi dar nu știu cum.Datele mobile nu sunt activate iar dacă opresc wifi ul tot rămâne asa,o sugestie cum o fac sa dispară sau de la ce ar putea sa fie?
7 Răspunsuri
Mihai-dh
Journeyman
Opțiuni
Aceasta este o poza mai de aproape Screenshot_20210701-020915_Samsung Members_24642.jpg
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Acel simbol VoLTE rămâne afişat acolo sus în dreapta,chiar dacă ai oprit datele mobile din panoul de control rapid.
Intră la setările rețelei mobile şi verifică dacă este activată funcția VoLTE.
Dacă da,dezactiveaz-o.
Dacă nu este activată,activeaz-o şi după 10 secunde dezactiveaz-o.
Eventual dacă tot nu dispare acel simbol, setează pentru câteva secunde tipul de conexiune mobilă pe 3G sau 2G,chiar dacă datele mobile sunt oprite.
Simbolul ar trebui să dispară,după ce dispare revin-o la tipul de conexiune pe care l-ai avut inițial.
Dar repet,funcția VoLTE trebuie dezactivată,acest lucru verifică-l prima dată înainte de a face manevrele de mai sus.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

De ce te deranjeaza? VoLTE si VoWiFI sunt doua functii care ajuta la calitatea apelurilor.  Folosesc in special VoWiFI pentru ca nu prea am acoperire GSM in zona mea.

Dezactiveaza functia din setari daca nu ai nevoie de ea, dar eu as lasa-o pe ON.

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
In caz ca NU ai in Setari optiunea de a dezactiva serviciul, suna la operatorul tau si specifica faptul ca doresti dezactivarea functiei. Unii operatori ofera posibilitatea dezactivarii si din aplicatia de management a contului (de pe internet) sau din meniul de coduri (gen *100#)

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Gabitzu2310
Troubleshooter
Opțiuni
În ce rețea ești ?
0 Aprecieri
Mihai-dh
Journeyman
Opțiuni
Digi
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend