Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Blocat timp de 60minute

(Subiect creat la: 13-03-2023 09:49 AM)
1692 Vizualizări
Valentin_I
Journeyman
Opțiuni
Bună ziua. Am un S20 FE și de ceva timp când îl scot din buzunar îmi apare mesajul "încercați din nou peste x minute". Azi acel x a fost de 60minute...cum pot dezactiva acest lucru? Ca nu se poate debloca, implicit folosi telefonul pana nu dispare timer ul.
A mai pățit cineva asa ceva? 

16 Răspunsuri
P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
Păi probabil in buzunar s-a atins fapt ceea ce a adus la multiple desenari gresite ale modelului
Ceea ce poti face este sa:
1 Intri la setări
2 Afisaj
3 Activare "Protectie împotriva atingerilor accidentale"
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
despre asta e vorba sau?1678695672152_1678695672140_0.jpg
0 Aprecieri
Mefiss
Student
Opțiuni
Despre asta este vorba Screenshot_20230313_102300_Settings_1000014651_1678695780.jpg
Valentin_I
Journeyman
Opțiuni
L am debifat. Sa vad dacă mai face asa. Oricum nu înțeleg cum se poate debloca in buzunar sau geanta. Ca e cam greu sa se tasteze exact codul de deblocare. Ca amprenta și fata sigur nu o detecteaza
P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
Nu
Trebuie sa fie bifată aia
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Schimba buzunarul sau dezactivează deblocarea faciala. Se atinge ceva/cumva prin buzunar si telefonul crede ca vrei sa il deblochezi.
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Nu mai face 100%
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Tocmai asta este ca NU se deblocheaza. Se atinge un buton sau ecranul (daca ai activa functia de "double tap to wake") si telefonul crede ca vrei sa il deblochezi si atingand-ul accidental se introduc coduri/patern/pin gresite si la un numar de introduceri gresite (parca 3 sau 5, nu mai stiu exact), se autoprotejeaza considerand ca cineva incearca sa deblocheze telefonul ghicindu-ti parola sau patern-ul.

Poti face test, introdu gresit de cateva ori modelul de deblocare sau pin ce ai si vezi după cate încercări nereușite se activează protecția.

Incearca sugestia oferita de @Mefiss, ar trebui sa ajute

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
a ok mulțumesc 😅
0 Aprecieri
Mefiss
Student
Opțiuni
Cu plăcere!
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Eu am debitat opțiunea ca e enervanta uneori când vrei sa deschizi telefonul. Dacă ai amprenta activa nu are rost sa fie activă
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pai da dar uite ca uneori inregistreaza incorect datorita atingerilor accidentale si se blocheaza pt o vreme. Daca ai amprenta ai obligatoriu si PIN/pass ca backup si poti pati asta. Daca nu se atinge si nu ai intampinat probleme este ok

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Nu am întâmpinat. Am dezactivat opțiunea acum doua luni
Valentin_I
Journeyman
Opțiuni
Mulțumesc de ajutor. Nu ma asteptam sa am atâtea răspunsuri. ☺️👌
Valentin_I
Journeyman
Opțiuni
NU SE POATE ASA CEVA!!! Am scos atingerile accidentale, și aseară mi a arătat ca să încerc după 2 ore... 2 ore... Mai aveți vre o idee? Ca îmi vine sa l vând. Dacă chiar se întâmplă ceva sa ai nevoie de el atunci nu poți sa l folosești... E incredibil
0 Aprecieri
Valentin_I
Journeyman
Opțiuni
Și încă 4 ore aziii.. Yeee... Ce funcție tampita
0 Aprecieri