Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Supraîncălzire după update

(Subiect creat la: 03-04-2021 01:38 AM)
483 Vizualizări
Alexandru_Marian72
Pathfinder
Opțiuni
Doar mie mi se supraîncălzește telefonul după update ?  Am observat asta în timpul unui joc, se încălzea foarte repede, mai repede ca de obicei. Ps: am S10 + 
6 Răspunsuri
Cris880
Helping Hand
Opțiuni
Da se încălzește nitel asta cam asa este ! Eu am o batistuta din bubac o umezesc cu apa rece plus nitel spirt și îl racesc instant! Îl și șterg cu ocazia asta!
0 Aprecieri
MiciSiCarnati
First Poster
Opțiuni
Nu stiu ce sa spun, eu am a40 si nu am probleme de genul. Daca te referi la android 11
0 Aprecieri
Tavi2020
Student
Opțiuni
Incalzirea nu are legatura cu update-ul, ci cu timpul de utilizare. Ti se incalzeste procesorul si, cu timpul, ti se poate arde, caz in care pierzi tot ce ai in telefon. Nu mai poti recupera nimic din el daca ai procesorul ars.
0 Aprecieri
Mocanu__turcu__
First Poster
Opțiuni
Neața
0 Aprecieri
DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
După update, ar trebui sa ii dai un "wipe cache partition" din Recovery Mode. Ca sa intri in recovery, inchizi telefonul...astepti 10 sec, il conectezi la laptop/pc/casti usb c...astepti sa iti apara procentajul bateriei, apoi apesi simultan volume up +bixby+ power pana iti apare sigla Samsung. La aparitia logoului , eliberezi volume up si power (fara a elibera butonul bixby) si apesi volume down, pana intra in recovery. Navighezi cu volume + si volume- , selectezi cu buton power.
AdyCO
Helping Hand
Opțiuni
Ar fi recomandat ca atunci cand joci jocuri mai pretentioase ce solicita intens procesorul sa scoti telefonul din husa .Inca ceva. Unele persoane pun folie si pe lateralele telefonului ceea ce este gresit.Șasiul telefonului functioneaza ca un radiator disipand caldura produsa de hardware.
0 Aprecieri