Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S10 plus, nu pot fi apelat... numar incorect!

(Subiect creat la: 07-10-2022 01:22 PM)
1701 Vizualizări
cata46
Explorer
Opțiuni
Buna ziua! Am o problema cu cartela sau cu telefonul, am cartela vodafone de trei saptamani si am cativa prieteni care nu ma pot apela, dar eu ii pot apela pe ei, raspunde robotul ca numarul apelat este incorect... am restartat telefoanele, am sters numerele din agenda si la mine si la ei, le.am adugat din nou si tot nu pot primi apel de la ei?!
20 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Ai incercat sa contactezi operatorul de telefonie mobila?

Ai incercat sa introduci SIM-ul in alt telefon si sa vezi daca se comporta la fel? Daca si in alt telefon se comporta la fel, nu este de la telefon.

cata46
Explorer
Opțiuni
De doua zile tot vorbesc la Vodafone si nu au rezolvat nimic.
Nu am incercat in alt telefon, doar am mutat sim.ul in slotul 2 ai tot nu a mers.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Eu zic sa testezi totusi si un alt dispozitiv.. sa elimini telefonul din ecuatie macar.

cata46
Explorer
Opțiuni
Sa ajung acasa si incerc pe alt telefon.
Am descoperit ca numerele care nu ma pot apela sunt din reteaua Telekom!
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut, dacă se adeverește faza cu numerele din rețeaua Telekom s-ar putea sa fie de la operator problema. Să ne ții la curent!
0 Aprecieri
cata46
Explorer
Opțiuni
Operatorul meu sau Telekom?
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
In primul rând să vorbești cu operatorul tău de telefonie Vodafone, la rândul lor ar trebui sa uite pe numărul tău să vadă dacă este vreo restricție din afara rețelei aplicată dinspre s-au către Telekom. Probabil este vreo eroare în sistem, doar ei te pot ajuta in cazul ăsta. Să ne ții la curent dacă ai rezolvat/rezolvi. Baftă!
0 Aprecieri
cata46
Explorer
Opțiuni

Am vorbit, ei zic ca nu am restrictii si ca mi.au resetat contul, m.au pus sa apelez si codul #330*0000# care dezactiveaza restrictiile, am urmat toti pasii si tot nu merge!
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Te înțeleg, dar tot nu m-au convins că n-ar fi de la ei. Așteaptă până mâine poate își revine, iar de nu ia din nou legătura cu ei. Din altă parte nu văd de unde ar fi problema.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu cred ca este o problema din telefon, nu are logica atata timp cat din alte retele poti fi apelat. In plus, numarul este ceva ce tine de retea, daca avea o problema telefonul aveai problema asta la orice apel nu doar cateva. De ex puteai avea setata divertarea apelurilor catre un numar inexistent si atunci da, era din telefon dar facea asa la orice apel, nu puteai primi nimic. 99.99% este de la operator. De la care operator...greu de spus asa pe ghicite ar trebui sa vorbeasca intai prietenii tai la Telekom

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
cata46
Explorer
Opțiuni
Nu este din telefon, am schimbat telefonul si la fel face.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Asa am banuit si eu. Sunati la operatori dar as zice ca e de la Telekom pt ca poti fi apelat de altcineva din alta retea

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Ai numărul portat, așa-i? Sau cei care nu te pot suna, sunt ei portați?
0 Aprecieri
cata46
Explorer
Opțiuni
Da am numarul portat de trei saptamani.
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Acesta este motivul, portarea este incomplectă, interconectarea între operatori nu funcționează pentru o anumite categorii de numere. Suni la relații cu clienții, spui că înainte de portare funcționa iar după portare nu, că ai pus sim-ul in alt telefon, că ai anulat restricțiile și tot nu merge, îți notezi data și ora la reclamațiile pe care le-o făcut, dacă nu primești un răspuns favorabil, faci reclamație Online la ANPC, dacă nu primești o rezolvare, faci reclamație online la ANCOM. Este de datoria operatorului tău, să rezolve problema, chiar daca această problemă este, să zicem, la celălalt operator. Este imposibil ca să nu se rezolve, dar trebuie ca reclamația să treacă de operatorul acela care altceva nu știe decât să ceară restart și să anuleze restricțiile. Te așteptăm ca să ne spui ce ai rezolvat ca să știm pe viitor ce facem dacă mai apar cazuri de acest gen. Baftă
0 Aprecieri
cata46
Explorer
Opțiuni
Am fost acum la Vodafone si nu am rezolvat nimic, intamplator domnisoara de la ghiseu avea si un numar de Telekom cu care a tot facut proba si nu a mers, a incercat in sistem sa faca ceva setari, a sunat si in centrala la diversi colegi dar tot nu a reusit.
In final a facut o sesizare in sistem si ramane sa se rezolve luni azi fiind zi nelucratoare. Mai am rabdare pana luni!
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Luni se rezolvă
cata46
Explorer
Opțiuni
Inca nu s-a rezolvat nimic, de o saptamana am dat zeci de telefoane la ei, ieri am fost iar in sediu Vodafone si nimic doar promisiuni si minciuni, imi spun tot ca fac solicitari catre colegii de la tehnic dar eu nu primesc nici-un raspuns. Isi bat joc de clienti!
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Trebuie să începi cu o sesizare la ANPC.
0 Aprecieri
cata46
Explorer
Opțiuni
Caz rezolvat! 😓
0 Aprecieri