Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Pata neagra pe centrul campului de fotografiere

(Subiect creat la: 09-08-2022 04:07 PM)
2286 Vizualizări
vulpizza
Journeyman
Opțiuni
Buna ziua, de astazi am observat o pata neagra (se vede in poza) pe centrul ecranului Samsung Galaxy S10 atunci cand folosesc camera frontala. Am incercat sa curat camera, sa reinitializez setarile din fabrica si nu a functionat. Vreau sa stiu daca a mai patit cineva si cum a rezolvat. Multumesc! 

image

1 Soluţie
Soluţie
vulpizza
Journeyman
Opțiuni
Update: am restartat telefonul si a disparut pata. Nu inteleg de la ce o fi fost.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri!

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

26 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Buna,

Pata apare si pe poze sau doar pe ecran inainte de a face poza?

Posibil sa fie o particula de praf... nu prea ai optiuni in afara de service.

vulpizza
Journeyman
Opțiuni
Pata apare si pe poze. Service-ul nu ar fi o optiune pentru ca nu am cu ce sa inlocuiesc telefonul pe durata reparatiei si nici nu mai este in garantie...
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Naspa sa nu ai un telefon de rezerva,plus ca trebuie făcut un backup inainte de service.Cel mai probabil înlocuire display,care e cât jumatate din valoarea telefonului,plus ca e și vechimea telefonului.Si eu am un S10+ încă merge bine,dar am făcut și upgrade la S22+.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Daca apare si pe poze, nu e de la display ci de la modulul camerei.

Presupun ca se vede pe poze si cand te uiti pe alt dispozitiv, nu?

Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Doar sa mergi la un service Samsung pentru evaluare,și sa vezi dacă se merita
0 Aprecieri
vulpizza
Journeyman
Opțiuni
Multumesc! Am inlocuit display-ul anul trecut, deci nu cred ca ar fi problema de la el.
0 Aprecieri
vulpizza
Journeyman
Opțiuni
Da, pata din poze se vede si pe alte dispozitive
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Sa nu fie efectul de burn...doar service..daca se mai merita....
0 Aprecieri
CsípősPaprika
Pathfinder
Opțiuni
Bună ziua, telefonul a avut contact cu apă?
Sau ați scăpat jos?
0 Aprecieri
vulpizza
Journeyman
Opțiuni
Telefonul a fost scapat recent (acum o saptamana) pe jos, display-ul este intact. Nu inteleg de ce abia după o saptamana s-ar simti "efectele" impactului.
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Efectele apar mai târziu de obicei..ai mai facut poze în săptămâna aceea..
vulpizza
Journeyman
Opțiuni
Da, am mai facut poze, aratau normal
0 Aprecieri
CsípősPaprika
Pathfinder
Opțiuni
Niciodată nu se știe, poate că s-a defectat o piesă din cameră, și după ce a primit și un pic de mișcare, a apărut această eroare
0 Aprecieri
CsípősPaprika
Pathfinder
Opțiuni
Amu avut mulți probleme cu telefoanele samsung, dar cu așa ceva încă n-am întâlnit
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Acea pată vizibilă pe display,inclusiv în imaginile realizate cu camera arată originea problemei.Acolo la interior,la lentile s-a întâmplat ceva,altă variantă de rezolvare decât service autorizat nu există din păcate.Este perfect centrată şi conturată,apare indiferent de camera utilizată? Pentru selfie tot aşa? La altă rezoluție a smartphone-ului şi a camerei(3:4,9:16,1:1,Full) problema persistă?

P.S. Acel şoc de când l-ai scăpat a defectat modulul camerelor.Cel mai probabil acesta este motivul.
vulpizza
Journeyman
Opțiuni
Am incercat toate rezolutiile pentru camera de selfie si la fel se prezenta pata.
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Noi dam cu presupusul..dar service-ul e ultima varianta..stiu ca e naspa,mai ales ca nu ai nici alt telefon de rezerva...asa măcar știi cat te costa și dacă se merita reparat..
0 Aprecieri
Soluţie
vulpizza
Journeyman
Opțiuni
Update: am restartat telefonul si a disparut pata. Nu inteleg de la ce o fi fost.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
😄
Bine că ai rezolvat!!!

P.S. Avea telefonul pata pusă şi i-a trecut după restart.Dar dacă reapare,va trebui să verifici în service.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Excelent!

Ti-am marcat si raspunsul ca si solutie... poate mai pateste careva 🙂