Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Mi-a dispărut cardul Sd

(Subiect creat la: 05-02-2021 05:20 PM)
824 Vizualizări
Dumbi
Pathfinder
Opțiuni

image
Azi dimineață am observat ca mergea mai greu ,în sensul că la un moment dat nu ma mai lăsat sa filmez pana când am observat ca nu îmi mai citește cardul

1 Soluţie
Soluţie
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
🙂 nici eu nu am cum sā ştiu exact ce îți permite unitatea să inserezi,dacă nu ai mai utilizat acel slot,îți recomand să nu încerci singur...să nu defectezi ceva.
Poate cel mai bun sfat este să rogi un prieten şi să verifici microSD-cardul pe telefonul lui,dacă are slot pentru el.

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri

1 Soluţie

10 Răspunsuri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Încercă să-l reinițializezi, scoate-l din slotul microSD,dacă îl poți verifica pe un laptop sau PC ,ar fi perfect(aşa îți vei da seama dacă e funcțional sau nu)....dacă nu ai această posibilitate,reintrodu-l cu atenție în telefon şi verifică dacă apare ca spațiu de stocare.
Să închizi telefonul înainte de a manevra cardul.
Poți să încerci ca o primă soluție un restart al dispozitivului.
0 Aprecieri
Dumbi
Pathfinder
Opțiuni
Am un PC, dar cum aș putea să îl verific?
0 Aprecieri
Daniél
Black Belt 
Opțiuni
..și eu am un card microsd care îl citește oricând pe un J5 2017, iar când l-am folosit pe un M21 și A50, la fel, nu-l recunoșteau!
Theo589855580
Voyager
Opțiuni
Ce telefon e?
Ca sa știu cum sa te ajut.
0 Aprecieri
Dumbi
Pathfinder
Opțiuni
s10
0 Aprecieri
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Închide dispozitivul. Reintroduce cardul SD, asigură-te că acesta este curat. Dacă nu funcționează există două posibilități fie cardul este uzat, fie trebuie formatat.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Păi am şi specificat"dacă îl poți verifica",asta însemnând ca PC-ul sau laptop-ul să aibă integrat SD card reader,iar tu să ai şi un adaptor microSD-SD.
Sunt carduri microSD ,care la achiziție vin cu un astfel de adaptor inclus.
Dacă nu,cu un adaptor extern,mai exact Cititor de card microSD, SD, cu port USB 2.0,sau 3.0.
Ceva de genul:

https://m.emag.ro/cititor-de-card-microsd-sd-port-usb3-0-max-128gb-022-062/pd/DH7QVNBBM/
0 Aprecieri
Dumbi
Pathfinder
Opțiuni
Unitatea are inscripționat lângă un orificiu/slot Sd însă nu îmi dau seama cum să îl bag fiindcă acel adaptor pare un pic prea gros și acel slot e mai lung lat decât adaptorul
0 Aprecieri
Soluţie
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
🙂 nici eu nu am cum sā ştiu exact ce îți permite unitatea să inserezi,dacă nu ai mai utilizat acel slot,îți recomand să nu încerci singur...să nu defectezi ceva.
Poate cel mai bun sfat este să rogi un prieten şi să verifici microSD-cardul pe telefonul lui,dacă are slot pentru el.
0 Aprecieri
Dumbi
Pathfinder
Opțiuni
ok
0 Aprecieri