Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy S10, flagship vechi, dar inca bun

(Subiect creat la: 04-02-2024 06:20 PM)
720 Vizualizări
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni

Noi cei cu telefoanele,, vechi" desi au statut de flagship , aici pe platforma vedem comentarii cu întrebări despre actualizari si noile modele aparute ,ultimele chiar... Cu parere de rau noi nu vom mai beneficia de nimic din toate acestea...si totusi S10 -le meu este inca un telefon super bun ,fluid , foto, jocuri , internet si cam tot ce poti fsce cu un telefon.In ianuarie anul trecut am înlocuit bateria pe garantie si tine lejer o zi .Colegii care aveti S10 ce spuneti ? Inca mai sunteti mulțumiți de el ?

45 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Eu am avut un S10+,m-a ținut 3 ani ..
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Al meu a facut 4 in ianuarie 🙂
Goly89
Voyager
Opțiuni
Am în casa un s7 perfect funcțional, se joaca copilul pe el
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Si eu am unul la fel ! Il tin stins dar periodic il verific sa siba curent in el !
whoo
Helping Hand
Opțiuni
Note 8 - ul meu nu - l consider vechi ... ( îl am din ianuarie 2018 👍 )
Este doar ieșit din garanție ... 😉 ... o să " trag " de el cât pot ... funcționează impecabil ...
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Cele din gama Note au fost super 👍
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
S 10 Lire, funcțional din prima zi scos din cutie, bateria lejer o zi cu 30% la sfârșit de zi.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
S10 lite este mai nou aparut ,dupa S10 .A beneficiat de actualizare inca un an cred ! Ma bucur ca sunteți mulțumit de el ❤️
Cosmin96
Voyager
Opțiuni
S10 plus, curand fac 4 ani cu el. Merge ca in prima zi, bateria tine o zi, unul dintre cele mai bune S uri facute vreodata si complete, avand mufa jack plus senzor de puls. Daca avea ecran de 90 de hz macar, era bomba.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Mulțumesc pentru răspuns ! Pe mina mă atrage foarte mult culorile ecranului si fotografiile facute cu el.De fapt ma atrage totul la el,greutatea157 de grame,display nici prea mare nici prea mic ,sunetul in Dolby Atmos ,marginile curbate. Fara husa si folie la început cand l-am tinut in mana era ca o bijuterie !
Daniél
Black Belt 
Opțiuni
Folosesc ca telefon principal Note20Ultra 5G și secundar A50. Pentru vârsta lor, ambele funcționează exemplar.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Mulțumesc pentru răspuns.Sa le folositi cu plăcere !
Daniél
Black Belt 
Opțiuni
...mulțumesc, la fel!
Gabitzu2310
Troubleshooter
Opțiuni
S10e, am fost foarte mulțumit de el 3 ani jumate și am făcut upgrade la S23. Încă îl mai folosesc pe cel vechi și îmi plac culorile ca sunt mai vii și să menționez ca încă este un telefon bun în prezent pentru cine nu are pretenții.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Da , aveți dreptate ! Culorile foarte vii ,unul din frumoasele aspecte ale telefonului ! Mulțumesc pentru răspuns si toate cele bune !
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Doar s7 edge e cel mai vechi prin comentarii? :))
Ca tot m-am băgat, hai sa zic câte flagship vechi samsung am în colecție. Nu se pun low end sau mid range.
S6 edge, unul cu probleme altul nu, deci 2. Cel fără folosit ocazional.
S7 edge perfect funcțional, folosit ocazional.
S10e perfect funcțional, schimbata bateria și încă îl folosesc zilnic.
Și în note 10+,folosit zilnic în paralel cu s10e.
Încă 3 nu sunt flagship.
Dacă as mai găsi un s8/9 as putea sa zic ca am colecția celor mai faine, de la s5 în jos nu mi-ar trebui.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Tot de la părinți le am, exceptând s6-urile și s7 edge, aceste 3 fiind primite. Iar note 10+ l-am luat din banii mei. Restul de firme tot de la părinți dar poate o sa fac o postare cu colecția de telefoane? Chiar dacă mai sunt și alte brand-uri?
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Alea low end sau mid range nu mai zic.
Primul pe care l-a luat tata și era bun la acea vreme a fost j5 2015, cât a costat nu știu sincer, cred ca vreo 7-900.
De ziua mea în 2016 a luat acel lg, la un an de la apariție. A vrut musai sa am un telefon curbat ca asa ceva nu prea era întâlnit, 1600 lei.
Apoi a primit un P9 lite 2017, tot vreo 800 o fi fost, apoi în același an j5 2017, tot cam atât.
În 2018 parca i-a luat și la mama tot un j5 2017, pe vremea aia voiam eu S9 le și a zis ca e mult prea scump, făceam schimb cum ar veni, du luam S9 iar acel P9 îl dădeam la mama.
Asa ca 1 an l-am bătut la cap sa iau un flagship iar de ziua mea în 2019 s-a întâmplat, s10e (fiind mai ieftin l-am ales și ca nu e mai slab ca s10). A fost vreo 3000 de lei parca.
După, toate pe care le-am luat a fost fie din banii bunicilor ori ai mei.
Anume, un p40 lite pt buni, un redmi 9c la bunicu, un A52s zicând ca schimb s10e în 2022 dar ghici ce ca nu, acel mar 12, ma mir ca l-au reparat și după un note 10+.
Mai nou sunt un mic fan al telefoanelor samsung vechi, as prefera sa mai am un s8/9 sau note 8/9 sau de ce nu acel note fe (înlocuitor la 7 care exploda).
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Am telefoane din motivul ca nu le-am dat/vândut. Doar cele nefuncționale s-au dus. Cele bune încă le am funcționale și nici nu le-aș da cu cât se vând sh. Adică sa dau un s7 cu vreo 400....nu mi-ar conveni mai ales când e funcțional tot.
De când cu serviciul la accesorii gsm, o mai venit unii care tocmai pt piese le-au dat, nu au cerut nimic, iar la proba erau bune, asa am luat s7 edge de la o doamna.
Nu se încarcă. Folosea încărcător de Nokia, 5v cu 0.5a iar mai mult de 2% nu îl putea încarca chiar și stins de era. Am pus eu încărcător original, schimbat cablul de la s10e cu un j5 pt micro usb (încărcătorul original de s10e e tot una cu seriile s6-10 și note 7-9 ca la 10 deja e 45w), la vremea aceea acum 1 an nu aveam note și asa am reușit sa îl resuscitez pe s7. Prima jumate de ora nu dădea semn de viata, dar stecherul era puțin caldut asa ca l-am mai lăsat. Când revin observ ca se încarcă normal și eram extrem de fericit.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Plus, toate au rămas la mine după, sunt în sertar unele din ele dar sunt perfect funcționale.