Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy S10 de la Orange - nu vine Android 12

(Subiect creat la: 17-03-2022 12:53 PM)
240 Vizualizări
Fryptuleak
Student
Opțiuni

Am un Samsung S10e cumparat de la Orange, si  nu imi vine actualizarea la Android 12. Dar am  un prieten care la fel are un S10e si a venit actualizarea de o luna deja. De ce? Si cum sa fac sa primesc actualizarea

#android12

2 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. Îl poți conecta la un PC/laptop și verifici prin aplicația oficială Smart Switch a celor de la Samsung dacă există vreo actualizare disponibilă. Depinde de unde îl are cumpărat al tău prieten. Baftă 🙏
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @Fryptuleak !

Potrivit calendarului oficial, Galaxy S10 a primit actualizare la Android 12 în luna februarie. Totuși, în cazul dispozitivelor înregistrate în rețeaua operatorilor pot apărea întârzieri față de termenul anunțat în calendarul Samsung.

Fiecare operator de telefonie mobilă are particularizările sale, motiv pentru care pot exista aceste diferențe. Nu-ți face totuși probleme, actualizarea va veni. Ai încercat să iei legătura cu reprezentanții Orange și să-i întrebi de Android 12?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri