Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Baterie samsung s10

(Subiect creat la: 10-04-2022 10:39 PM)
480 Vizualizări
IOAN2ER
Apprentice
Opțiuni
Buna ziua! ***** cum toți bine stim Samsung s10 este un telefon cu specificatii destul de bune 8GB ram 128GB memorie. Insa cand vine vorba despre viata bateriei pe o durata de o zii se se himba părerile. In cazul meu, si problema in tema, este durata pe o zii a bateriei care este cam mica in combinatie cu 8 gb ram care suge ceva  baterie( 10% in 10 min) chiar si cand ma joc un joc cum ar fii Clash Of Clans, sau cand stau pe Fb, YouTube etc. Este ceva de la telefonul meu sau o sa vina ceva patch in viitorul update?
4 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut, ca și o simplă părere pentru o zi întreagă de folosire consider că este ceva normal la consumul pe care îl preconizezi prin diversele activități pe care le desfășori cu telefonul. Dacă consideri că ai un consum ridicat aruncă o privire in Întreținere dispozitiv la Baterie și poți observa ce aplicație/joc îți depășește așteptările la consum.
RS2092
Helping Hand
Opțiuni
Salut. Dacă ai primit android 12 și one ui4.1, propun o revenire la setările din fabrica. Pot fi mici chestii care sa tragă mai tare de baterie. Și dacă nici asta nu merge propun o vizita la service-ul samsung,chiar și fără garanție. Am deținut un s10 pana am crezut ca s-a defectat în toamna. Dețin un s21 plus ca telefon principal și s10 telefon secundar și ma tine cam 2 zile, dar nu ma joc ce e drept( vb de s10).
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Daca bateria nu te mai tine la fel de mult ca si inainte si scaderea aceasta este considerabila, ti-as recomanda o inlocuire a bateriei intr-un centru autorizat Samsung. Are sens sa faci asta daca planuiesti sa mai tii telefonul o perioada de timp, altfel, nu prea merita.

0 Aprecieri
Rares97
Troubleshooter
Opțiuni
Gen pentru muzică/jocuri 😂 așa mai crești durata de viață a bateriei
0 Aprecieri