Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Baterie s10e umflata

(Subiect creat la: 28-09-2022 03:35 PM)
672 Vizualizări
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Salut, astăzi am văzut că capacul de pe spate la telefon începea să se dezlipeasca din partea stanga întors pe spate. După ce am văzut acel video despre bateriile samsung postat ieri parca, am zis sa merg la un service cu el sa vad de ce s-a dezlipit. Surpriza a fost bateria care era foarte umflata după 3 ani jumate de folosire.

image

Nu stiu daca se vede ca nu mai e lipit cum trebuie dar cam pe toată partea asta pot baga unghia si sa scot capacul. Aparent acel video s-a cam adeverit mai ales ca zicea si de s10e ca are această problemă. Si exact spun si eu ca cel din video ca culmea la alte modele pe care le mai am pe acasă mai vechi si nu toate sam nu s-a întâmplat asta, nici la alte sam mai vechi dar nu mai vechi de 6 ani.
Probabil de la căldură sa se fi umflat asa? Sau din simpla vechime/utilizare?
10 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Da, cum am zis si in alta postarea, cred ca se vor face tot felul de verificari pentru ca deja a luat amploare acest subiect. Ne ramane de vazut daca primim mai multe informatii, direct de la Samsung.

Poate doar un anumit tip de baterii suna afectate si probabil doar in anumite conditii, cine stie.

Vedem ce se intampla in continuare.

Bluelytning
Maestro
Opțiuni
E foarte ciudat ca altele mai vechi nu au această problemă. S7 edge ala de care m-ai ziceam are bateria lui originală când am fost la service pt placa de baza si totusi are 6 ani bateria si nu e umflata si încă mai tine fara jocuri pretențioase chiar dacă s7 încă le duce.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Da, asa e, e ciudat. De aia zic, ca sigur nu sunt toate bateriile afectate.

Sa speram ca nu e nimic grav... e bine ca se umfla doar si atat... si nu e vorba de chestii mai grave (explozii, etc).

Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Sa nu se intample ca cu note 7, daca doar se umfla o schimbăm si mergem mai departe.
Danielmaciuceanu
Helping Hand
Opțiuni
Am un telefon de 2 ani jumate și n-am treabă cu bateria. Nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva de când folosesc telefoane.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
A meu era de 3 ani jumate folosit mai intens jocuri si aplicatii. Posibil era si cazu.
Danielmaciuceanu
Helping Hand
Opțiuni
Eu zic mai bine dacă ai bani să-ți iei altu și pe ăsta să-l arunci cu totul la gunoi că nu ai ce să mai faci cu el. Dacă e bateria umflată adio.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
O schimbi si merge din nou nu e atât de costisitor mai ales daca el încă merge si isi face treaba de ce sa iau altu? Pt 120 lei o baterie la service? Chiar daca actualizări majore nu va primi faptul că e mai compact imi place mult.
Danielmaciuceanu
Helping Hand
Opțiuni
A, da, clar, atunci schimbă bateria și continuă cu el, dacă el e bun plus că ai toate ale tale acolo în el.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
O sa vad cum va fi android 13 pt a52s și poate atunci fac trecerea la a52s, pana atunci rămân la asta.