Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Procesorul conteaza! Octa-core Exynos 990 vs Snapdragon 865+

(Subiect creat la: 15-11-2020 07:58 PM)
806 Vizualizări
Teoseven
Student
Opțiuni

as fi vrut sa am ocazia daca nu sa-l cumpar macar sa-l testez sa fac o comparatie intre procesorul octa -core exynos 990 si snapdragon865+.ma refer la viteza,autonomie si incalzire!oare noi europenii nu meritam un telefon mai bun?doar piata asiatica si americanii...

0 Aprecieri
6 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Eu zic ca nu e diferenta chiar atat de mare si in viata de zi cu zi si cum folosim telefoanele chiar nu se sesizeaza diferenta intre cele doua procesoare. Nu zic ca nu exista o diferenta... zic doar ca e suficient de mica incat sa fie neglijabila.

0 Aprecieri
Teoseven
Student
Opțiuni
eu chiar il folosesc profesional,adica job,sun si primesc telefoane,trimit machete,fac poze(o agentie),timp liber jocuri,muzica,net etc.tin sa spun ca la jumatatea zilei sunt cu bateria externa.problema e ca se descarca si noaptea fara sa il utilizez.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Daca il utilizezi atat de muit, nici varianta cu SnapDragon nu o sa fie mai OK. Poate te tine 1 ora in plus (desi nu cred).
La partea cu consumul noaptea, ai dreptate. Consuma intre 7 si 10 % si se pare ca la cele cu SD nu e problema asta. 

0 Aprecieri
cristi21
Explorer
Opțiuni
Da e nasol, Snapdragon e mai bun din toate punctele de vedere... multi se plang de aceasta strategie Samsubg, dar nu schimba nimic... asta e...
AlexCir
Apprentice
Opțiuni
Da, se pare ca noi chiar nu meritam un telefon mai bun. Nu am butonat niciun note 20 ultra cu snapdragon, dar varianta exynos este suficienta pentru cei ce îl folosesc doar pentru youtube, Facebook, whatsapp. La jocuri, după aproximativ o ora se incinge și începe sa sacadeze ( trebuie sa ies definitiv din joc, altfel nu-și revine). Astăzi, pentru prima data l-am folosit și la editări video. La al doilea clip editat, aplicația mi-a dat crash și a trebuit sa aștept 15-20 secunde să-și revină telefonul, nu mai puteam întra nici în meniu. În momentul de fata, chiar am nevoie de s Pen, dar de anul viitor, voi renunța la Samsung.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Eu zic sa mai astepti pentru ca se zvoneste ca urmatorul Exynos o sa fie mai puternic decat SnapDragon 🙂

Inca un zvon... si de data asta nu unul bun pentru iubitorii de s-pen, ar fi ca Samsung e posibil sa renunte la seria Note.

0 Aprecieri