Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Note 20 Ultra 5G, surprins ca nu are măsurare puls si saturatie oxigen

(Subiect creat la: 13-12-2020 11:56 PM)
428 Vizualizări
Vigil
Journeyman
Opțiuni

Am trecut de la s 8 la note 20 ultra 5g,  și am rămas surprins sa vad ca note 20  nu mai are posibilitatea de măsurare puls și al saturației de Oxigen? Asa este?

Și încă ceva , dacă scutur telefonul se aude în el cum parca se misca ceva, o componenta parca ar fi desprinsa, de funcționat funcționează 10 din 10 , este normal sa se audă asa in el?

32 Răspunsuri
Vigil
Journeyman
Opțiuni
ce sa plătești?
0 Aprecieri
Alex303
Big Cheese
Opțiuni
Da cu S20 este cam teapa nu mai are 2 senzori importanți care erau pe S8 S9 si S10 acum trebuie sa ți cumperi nu știu ce ceas Samsung ca sa beneficiezi de acei senzori
0 Aprecieri
Alex303
Big Cheese
Opțiuni
Iti trebuie un ceas smart adica bani in plus
0 Aprecieri
johndoe123
First Poster
Opțiuni
se aude camera nenea inauntru ea are focalizarea mobila cand il scuturi se misca . Fac asa toate care au camerele cu autofocus
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
eu credeam ca cardul sau cartela
0 Aprecieri
Dutu
Navigator
Opțiuni
eu am s10 si tot asa se aude, din cauza camerei foto. la început am crezut ca este o problemă, dar defapt nu este
Alex303
Big Cheese
Opțiuni
Nu are cum sa se audă nimic nici o camera ! astea sunt aberații! Eu am S10 Green si nu se aude absolut nimic în el!!
0 Aprecieri
AugustinRobert
Journeyman
Opțiuni
chestia care se aude cand il scuturi ii camera telefonului...de aia are ois (optical image stabilization) si galaxy s10 a fost ultimul model samsung cu masurarea pulsului
Luciqan
Pathfinder
Opțiuni
Ce auzi tu sunt lentile de la camera.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Eu zic sa marchezi intrebarea ca si solutionata altfel vei primi raspunsuri in continuare 🙂

Luciqan
Pathfinder
Opțiuni
Teoretic cu orice telefon care are o camera si un blitz poti sa iti iei pulsul dar in cazul telefonului tau din cauza aranjamentului camerelor este cam dificil, dar poti incerca. Ai nevoie de o aplicatie de genul asta https://play.google.com/store/apps/details?id=si.modula.android.instantheartrate . Eu am varianta platita de pe vremea cand aveam S2.
Tot ce trebuie sa faci este sa pui varful degetului pe camera si restul degetului pe blitz.
Acum nu stiu pe care din cele 3 camere aplicatia o foloseste dar posibil pe cea principala si mai e problema ca blitzul este prea departe de camera folosita de aplicatie.
Diferenta mare intre un S3 cu aplicatia si S8 la detectia ritmului cardiac nu era. 3-5 bpm
adi9023
Navigator
Opțiuni
acel sunet se aude de la camera foto din cauza stabilizarii,e ceva normal! senzorul de puls si oxigen nu mai este prezent pe note20 ! s10 a fost ultimul cu asa ceva