Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Fotografii neclare/care nu se încarcă pe Instagram cu Note 20 Ultra

(Subiect creat la: 08-08-2021 06:02 PM)
299 Vizualizări
StevenBobo
Navigator
Opțiuni
Când postez pe Instagram o fotografie sau un story cu o fotografie făcută cu Note 20 Ultra la rezoluția de 108mp se încarcă neclară sau nu se încarcă deloc și dă eroare. Vă rog să luați legătura cu dezvoltatorii Facebook-Instagram, este inadmisibil ceea ce se întâmplă. Problema nu e cu telefonul meu ci cu platforma Instagram care nu e optimizată. Acest mesaj are rol de feed-back și nu necesită răspuns din partea angajaților Samsung care se dau clienți pe această comunitate. O zi bună tuturor😊!
6 Răspunsuri
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Ce treaba are samsung cu problema ta de pe rețelele de socializare ? 😂😂😂😂😂😂
0 Aprecieri
lazlar14
Black Belt 
Opțiuni
Are legătură
dacă nu știi, zboară de aici
ali77mada
Journeyman
Opțiuni
Este vina conexiunii la internet nu a platformei instagram. Si mie mi s-a intamplat in monentele cand nu aveam conexiune foarta buna. Succes😊
PACRi
Maestro
Opțiuni
Nu are nicio treaba una cu alta.. plus ca asta tine de politica Instagram, Facebook, Whatsapp.. sau ce-o mai fi..
Toate fac resize la poze . Imagineaza-ti ca faci upload la o poza cu 108mp.. are peste 25MB. Si acum imagineaza-ti spatiul necesar pentru milioane de poze zilnic... Si-au luat ca masura de protectie asta.. Toate aplicatiile de social media fac resize la poze. Si din pacate asta dauneaza calitatii.. Pentru noi profanii, majoritari din pacate, in arta asta.. e suficient..
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
lazlar14
Black Belt 
Opțiuni
cred că rețea socială nu acceptă 108MP
StevenBobo
Navigator
Opțiuni
Așa cred și eu, au rămas în urmă cu câteva generații
0 Aprecieri