Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Baterie Samsung Note 20

(Subiect creat la: 06-06-2021 12:02 PM)
1097 Vizualizări
Godescu
Explorer
Opțiuni
Salutare colegi !

Cei care utilizați Note 20 5G , câte ore reușiți să obțineți de ecran activ ?

Eu mai mult de 4 ore ... 4 ore jumate nu reușesc, precizez că nu mă joc pe el doar folosesc Facebook , YouTube, Internet , Whats'app

Ar fii posibil să-și revină autonomia după un eventual reset sau știți alt remediu ?

Noaptea se consuma undeva la 4 % fără a fi folosit și fără internet activ

Telefonul are undeva la 5 luni
0 Aprecieri
17 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Cam asta este autonomia bateriei. Eu cel mai mult am avut total standby de 24 ore cu SOT de 7 ore dar depinde mult de utilizare. Daca de ex il scoti de la incarcat seara, va avea mai mult standby pt ca practic toata noaptea nu il folosesti si exista sanse mari sa prinda si seara urmatoare sau chiar toata noaptea. In medie am un 20 ore total standby cu un SOT de 5 ore sau 6

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Nume
Journeyman
Opțiuni
5.6 ore tine si s8+u meu de acu 4 ani cumpărat in ziua lansării 🤨
Si note 20-le tău de anu trecut tine 5 ore
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da... Pt ca note-ul meu de anul trecut are refresh de 120 Hz, dublu decat S8-ul tau, procesor mai rapid, memorie mai multa, 5G nu doar 4G si consum mai mare de curent. Este irelevanta comparatia atata timp cat sunt 2 telefoane diferite.
In plus, a tinut si 7 ore SOT cu 24 ore standby, am avut si poze puse pe aici cu graficele. Chiar daca S8+ avea SOT de 4-5 ore, nu avea atat standby total.

La fel poti zice ca la un Nokia cu butoane de acum 20 de ani te tinea bateria 1 saptamana....ce relevanta are?

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Nume
Journeyman
Opțiuni
Acum are sot de 6 ore
Inainte ținea toată ziua
0 Aprecieri
Godescu
Explorer
Opțiuni
Așa este , îl bag la încărcat seara înainte de a mă băga la somn...nu intenționez să-l las la încărcat noaptea dar mi se pare durata scurtă de viață a bateriei deși este una măricică....4300
0 Aprecieri
Godescu
Explorer
Opțiuni
Este ok ?
Screenshot_20210606-125701_Device care.jpg
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da, eu zic ca este ok. Dar vezi ca Note 20 Ultra are 4500 mAh bateria nu 4300.

Sincer telefonul care m-a uimit ca baterie a fost... A72. Sper ca viitoarele Note sa ia asta de la seria A

Godescu
Explorer
Opțiuni
Al meu este Note 20 5G normal nu ultra
Ca sfat să îi dau un reset sau să îl las așa?
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Aaaa scuze, este normal. In cazul asta este si mai ok. Eu zic sa il lasi asa, nu ii da reset ca nu cred ca vei avea parte de o imbunatatire wow. Daca insa vrei si ai timp cu setarea telefonului de la zero, poti da un reset ca sa fii mai linistit.

PACRi
Maestro
Opțiuni
Da. E ok. Putin mai mult scot eu.. dar nu am facebook.. si youtube foarte rar.. cu mentiunea ca am ultra. Dar la tine.. daca scoti atat ... eu zic ca e in regula
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
Alecx23
Voyager
Opțiuni
Și eu am aceasta problema pe pe note 20 ultra 5g,nu depășesc de 5 ore ecran activ..Sper ca asta sa se îmbunătățească odată cu android 12.
0 Aprecieri
David889
Hotshot
Opțiuni
Eu am s20 fe 5g cu SD865. Ma ține undeva la 5h30, spre 6 SOT.
Inainte am avut un s20 fe 4g cu exynos 990 pe care l am returnat tocmai din motivul me tionat de tine, mai exact bateria, care tinea in jur de 4h SOT si nu eram deloc mulțumit
0 Aprecieri
Godescu
Explorer
Opțiuni
Să înțeleg că asta e o autonomie normală la ele .
O să îl las așa fără să îl mai resetez și sper ca pe un viitor update să fie optimizat mai bine.

Vă mulțumesc de ajutor și o zi faină să aveți!
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Nu iti fa griji, nu e nimic in neregula cu telefonul tau. E ok SoT pe care il ai pentru modul in care folosesti telefonul. Eu si pe Note 20 si pe Note 20 Ultra am avut SoT similar (nu prea sar de 5 ore). 

Se incara repede, pentru mine nu este o problema.

BPavel
Voyager
Opțiuni
Este ceva normal,eu am un S20 Ultra 5G si rar ajung la 5 ore jumate cu bateria! 🤚🏼si consumul de noapte undeva la fel imi scade si mie pe seara 4-6% :face-with-tears-of-joy: don't worry!
Tira
Voyager
Opțiuni
Am avut și eu note 20 5g , sot de 3 ore jumate , 4 rareori 5 ,e destul de ok cum te tine
0 Aprecieri
Madalin03
Pioneer
Opțiuni
Pe Note 20 Ultra am reușit 6 ore în uz continuu(jocuri,YouTube,Netflix)
0 Aprecieri