Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Apeluri pirdute

(Subiect creat la: 22-07-2021 09:12 AM)
442 Vizualizări
mishudan
Journeyman
Opțiuni
Cum pot seta telefonul pentru a vedea apelurile piedute din timpul unei convorbiri telefonice. Mulțumesc 
0 Aprecieri
10 Răspunsuri
Daniél
Black Belt 
Opțiuni

Salut,
Intri în setări > notificări > telefon > apeluri. Sau intră la setări apeluri, din tasta "telefon" de la cele 3 puncte verticale, setări > alerte și ton de apeluri > permitere notificări în apeluri.

mishudan
Journeyman
Opțiuni
Am făcut acest lucru, dar tot nu văd cine mă sună în timpul unei convorbiri. Mulțumesc Screenshot_20210722-101154_Call settings_50412.jpg
0 Aprecieri
Daniél
Black Belt 
Opțiuni

dă-i și un simplu restart.

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Activeaza optiunea din poza pt asta... Screenshot_20210722-132445_Call settings_46770.png

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
mishudan
Journeyman
Opțiuni
Am reușit. In setari am dat cautare apel in asteptare, si a trebuit sa bifez.Screenshot_20210722-103458_Settings Suggestions_50419.jpgScreenshot_20210722-103516_Call settings_50420.jpg
Daniél
Black Belt 
Opțiuni

Bravo, mă bucur!

👌

mishudan
Journeyman
Opțiuni
Mulțumesc
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
SERVICIUL APEL ÎN AŞTEPTARE
(CALL WAITING)

Activare:
▪︎formezi pe keypad  codul  *43#
▪︎apeşi tasta de apelare
Pe ecran va apărea notificarea "MMI  code started" urmată de “Call waiting – Service was enabled”.
▪︎apeşi OK pentru confirmare

Dezactivare:
▪︎formezi #43# 
▪︎apeşi tasta de apelare
Pe ecran va apărea notificarea "MMI code started" urmată de “Call waiting – Service has been disabled”.
▪︎apeşi OK pentru confirmare

Verificare stare pentru serviciul apel în aşteptare:
▪︎formezi *#43#
▪︎apeşi tasta de apelare
Pe ecran va apărea notificarea "MMI code started" urmată de afişarea stării serviciului apel în aşteptare (activ sau inactiv).
0 Aprecieri
AdmBot
Big Cheese
Opțiuni
Nu recomand coduri 🤫
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Am oferit o soluție ca alternativă.
Aceste coduri nu sunt secrete, sunt o altă metodă de activare a serviciului apel în aşteptare decât cea din setările aplicației Phone,metodă cât se poate de legală şi de oficială.

Dacă te documentai ,chiar pe site-ul oficial al operatorilor găseai această metodă de activare.
Exemplu: Orange şi Telekom.

2_Telekom_15331.jpg1_Orange.jpg
0 Aprecieri