Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema sunet notificari - Android 11

(Subiect creat la: 17-01-2021 02:21 PM)
2203 Vizualizări

Am și eu această problemă

caTch22Paradox
Explorer
Opțiuni
Salutare, de cand am facut upgrade la Android 11/OneUi 3.0, nu mai pot controla independent sunetul de notificari pe fiecare aplicatie in parte.
Momentan am observat problema ptr WhatsApp pe care il tin mereu pe silent. Doresc doar badge ca notoficare, dar fara sunet. Setarile sunt corecte, le-am cerificat de 10 ori. Am dezinstalat WhatsApp de 2 ori si tot nu a ajutat. Am restartat telefonul... tot nimic. Daca pun un sunet anume ptr whatsapp, primesc notificari cu acel sunet, cand pun insa notificarile pe silent ptr whatsapp, primesc notificari cu sunetul de sistem. Mai are cineva problema asta? Stiti vreo solutie?
27 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Deci nu creeeddd... La al 3lea edit mi s-a sters postul 😂😂😂😂😂

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

La edit, mai sterge postari automat, nu stiu din ce cauza. I-am transmis si lui @EmilianN . 

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ok. Se pare ca este o problema legata ori de whatsapp ori de modul cum sunt gestionate notificarile in Android 11. Nu stiu cand sau cum va fi rezolvata dar ti-am gasit o rezolvare temporara

Intrii la Settings - Notifications. Daca ai in lista celor mai recente notificari Whatsapp (se afiseaza ultimele 3 aplicatii care au avut notificari - vezi screenshot), dai pe el. Daca nu, apesi "More" si in lista completa de aplicatii care se deschide (vezi screenshot) dai pe Whatsapp.

***** ce deschizi setarile specifice de notificari pt Whatsapp, cauti in lista lor pana dai de "Group notifications" si "Message notifications" (vezi screenshot).

Pt fiecare din ele (sau doar pt cea care te intereseaza) dai click pe textul ei (nu pe switch-ul ON/OFF) si vei intra in setarile specifice notificarilor de grup, respectiv mesaje ale Whatsapp (vezi screenshot). Acolo, indiferent ce pui tu in Whatsapp va fi setat pe "Alert" si va scoate sunet. Daca vrei sa nu mai faca zgomot, il pui pe "Silent" si gata.

Concluzie: daca vrei sa pui pe silent conversatia cu o anumita persoana/grup, o faci direct din Whatsapp. Daca vrei sa nu ai sunet la nicio conversatie/messj de grup, atunci folosesti metoda de mai sus ca sa tai sunetele cum iti doresti.

Sper ca am fost explicit si ai inteles. Bafta si sa vedem daca Whatsapp sau Google rezolva asta

P. S. Noroc ca il aveam in clipboard ca am fost prevazator.... Parca am stiut

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
caTch22Paradox
Explorer
Opțiuni
RapierXDA, in primul rand, multumesc mult de tot ptr efort. Chiar apreciez mult!
Intradevar, asa merge, primesc badge-ul de notificari in bara de sus, dar nu mai vine si sunet, singura problema la solutia asta este ca nu imi mai ajunge notificarea pe ceas... momentan o sa folosesc asa dar sper sa se rezolve repede.
Inca o data, mersi fain!
0 Aprecieri
caTch22Paradox
Explorer
Opțiuni
@RCNote10plus, iti mulțumesc frumos si tie ptr print screen-uri.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Cu plăcere!
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Din pacate este singura solutie momentan. Este ridicata si de altii probl pe net, am găsit si pe Reddit posturi legate de ea. Ce pot spune este ca nu are legstura cu Samsung sau OneUI, este ceva legat ori de Whatsapp ori de Android 11. Si pe Pixel exista problema de ex...