Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cum pot da update la android 12 pe note 10 plus ?

(Subiect creat la: 01-06-2022 03:31 PM)
750 Vizualizări
Matei6e727
First Poster
Opțiuni

image

11 Răspunsuri
AdrianAlin
Navigator
Opțiuni
Dacă nu apare pe lista ca e compatibil atunci nu ai ce sa faci decât sa faci upgrade la telefon dacă vrei android 12
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Note 10 + pe calendarul actualizat scria că trebuia să primești pe luna martie . Verifică manual sau conectează telefonul la un PC/laptop prin aplicația Smart Switch și vezi dacă ai vreun update. In caz contrar poți să consulți pe cei de.ls asistență cu vreo informație ori într-un service autorizat Samsung.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Din ce imi dau seama, ai un telefon care nu este destinat pietei din Romania. Presupun ca nu e cumparat din tara, sau? Nu ai mai primit actualizari din 2021.. si nici nu o sa primesti. 

Din pacate, nici daca il conectezi la Smart Switch nu vei gasi actualizari. Au mai fost cazuri si din pacate singura rezolvare este instalarea manuala cu ajutorul Odin (daca ai mai facut asta vreodata). Daca nu ai mai facut asta pana acum, poti incerca sa contactezi un centru autorizat Samsung si sa vezo daca te pot ajuta contra cost.

0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Se poate rezolva acasă fără service descarca android 12 pe rom și cu Odin este pe YouTube atâtea clipuri cum se face eu am făcut asa la un A8 2018 ca l-am luat din Orange și cu cartela de digi nu funcționa Volte am schimbat softul am pus pe ro simplu și a funcționat și pe digi
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Am spus mai sus ca se poate face via Odin.

0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
În service îl și tine și plătești bani pentru lucru minor ce se poate face acasă.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Sunt unele persoane care nu sunt asa de descurcarete si mai bine il duc in service. Riscul este sa il strici, daca nu stii ce faci sau se intampla ceva in timpul instalarii.

0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Se poate dar dacă sunt service de cartier mai bine îl lasă asa eu am pățit un un service am adus un a8 m-au schimbat display-ul 400 ceva de lei și mi-au stricat camera selfie
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu recomand service-uri de cartier... mai bine mai scump si stai linistit.

0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Dar aștepți câteva zile și ce faci ramai fără telefon dacă nu.ai inlocuitor
0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Mulți au primit android 12 depinde de unde ai achiziționat telefonul e cu soft de operator sau cumpărat la liber gen altex, emag poți întra pe sammobile.com descarci Android 12 oficial.si îl instalezi cu Odin te poți uita pe YouTube
0 Aprecieri