Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Bateria mi se descarcă incredibil de repede sub 20%, telefonul nefiind în vârstă

(Subiect creat la: 02-11-2020 01:30 PM)
3990 Vizualizări
simonsthoughts
Student
Opțiuni
Bună tuturor!
Am o problema foarte enervantă cu Note10-ul meu. Îi sunt proprietar de 7 luni, cumpărat nou. În trecut l-am folosit pentru conferințe video. Îl folosesc în scopuri de productivitate și în special entertainment si socializare.
Însă a intervenit recent (de o săptămână încoace) o problemă enervantă. Când telefonul are capacitatea sub 20%, se descarca mai rapid decât e normal, atingând apogeul când e sub 10%; am mers intr-o alta camera cu 9% baterie și m-am întors cu 2%, cele doua fiind foarte apropiate.
Ce pot să-i fac? Mi-e extrem de incomod!
14 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Vezi ce consuma bateria, poate e vreo aplicatie care iti face probleme. 

RaduAndrei
Pathfinder
Opțiuni
Recomandarea mea ca posesor de Note 10 este sa incerci sa vezi la fel cum a spus si colegul sa vezi ce anume iti consuma bateria dar poti incerca o resetare la setarile din fabrica ***** ce faci un backup la telefon. Poti vedea detalii legate de consumul de energie in Intretinere Dispozitiv.
Luciqan
Pathfinder
Opțiuni
Am patit si eu acelasi lucru cu S10+ cand a scazut sub 20% se descarca foarte repede, iar cand a ajuns la 15% in ~3min aveam 1%, pana sa reactionez sa il bag la incarcat s-a oprit. Nu conteaza varsta telefonului ci varsta si gradul de uzura al bateriei.
E indicat sa nu descarci total bateria, e bine sa il bagi la incarcat cand ajunge la ~20% si sa nu il lasi la incarcat pana la 100% ci pana la ~90%(lucru pe care il vezi cand folosesti activ fast charging, telefonul incarca cu fast charging pana la un anumit procent după care dezactiveaza/scade curentul de incarcare, asta e motivul pt care ultimele procente dureaza foarte mult, este un mecanism de protectie al bateriei).
Un alt sfat pt a prelungi durata de viata a bateriei este sa nu folosesti telefonul cand se incarca, caldura este un alt factor pt degradarea bateriei.
Scorpia
Helping Hand
Opțiuni
Eu cred ca este o aplicație care iti descarca bateria sau poate calitatea bateriei este proasta !
Geo33
Navigator
Opțiuni
verifica ce a spus ElfStone prima data, pasul doi: da-i un Delete Cache din Recovery mode! iar daca nu, da-i un factory reset, ***** care executa 2 - 3 cicluri de incarcare complete! Adica descarci bateria pana la 0 (zero) de 2 - 3 ori. Iar in acest timp, incearca sa folosesti telefonul mai LITE, nu jocuri sau youtube pana "ia foc" telefonul! Si asta ca sa isi regleze telefonul bateria!
CosHd
Voyager
Opțiuni
Oricum Samsung in general nu sta bine la autonomie. Nu stiu de ce, ori bateria ori ceva in OS nu este optimizat cum trebuie. Fac comparatie intre telefonul Samsung ce il detin acum si telefonul Huawei ce l-am detinut inainte. Apropo daca il folosesti la socializare si ai facebook acela consuma foarte multa baterie. De obicei aceste aplicatii consuma mult(lucreaza in background, mai foloseste microfon, camera, localizare, etc).
RaduAndrei
Pathfinder
Opțiuni
Salut. Tind sa cred ca sistemul consuma multe resurse ceea ce duce si la reducerea signifianta a bateriei chiar daca telefonul nu e folosit, iar atunci cand folosirea lui este intensa se amplifica gradul de consum substantia. Am avut si am multe dispozitive mobile samsung si chiar daca amperajul/capacitatea bateriei difera ajung sa tina aceiasi perioada de timp la o utilizare similara.
CataCatalin
Explorer
Opțiuni
baterie defectă. se rezolvă pe garanție în service
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
mai bine nu
RaduAndrei
Pathfinder
Opțiuni
Nu cred ca bateria are un defect. durata de viata a bateriei nu se scurge asa rapid. Cel mai probabil sunt aplicatii care raman in backgroud si folosesc resurse ce duc la descarcare rapida a bateriei. inainte de a merge in Service eu recomand solutiile ce sunt la indemana ce se pot realiza de catre posesori.
Hansen9
Voyager
Opțiuni
Am avut un Note 10 plus achiziționat nou de la Emag și după numai o lună am întâmpinat aceeași problemă, în condițiile în care nu permit multor aplicații să ruleze în fundal, folosesc luminozitatea adaptivă, întotdeauna păstrez între 20 și 90%capacitatea bateriei și folosesc tema întunecată, etc.L-am trimis în service-ul autorizat (EsdRom în cazul meu)și problema a fost rezolvată fără dureri de cap. Până în august, când am trecut la Note 20 Ultra 5g nu am mai avut nicio neplăcere. Bineînțeles, telefonul era în garanție, iar înlocuirea bateriei nu m-a costat nimic.
0 Aprecieri
OneToLove
Journeyman
Opțiuni
salut! incarca acumulatorul complet apoi lasi tel deschis fara sa il folosesti timp de o ora,daca in acest timp acumulatorul scade cu maxim 10% si este orecum cald la atingere iti recomand sa revii la setarile din fabrica si sa repeti procedeul de mai sus, este posibil ca tel tau sa fie infectat cu un tip de malware care nu va fi detectat in veci care trasmite date in fundal si de aici si problemele indicate de tine.
Andrei1909
Pioneer
Opțiuni
aceeași problema am avut-o și eu la s8 după un an de utilizare, nu trebuie sa resetezi telefonul sau chestii de genul, eu am rezolvat problema descărcand bateria pana s-a închis telefonul, după l am lăsat închis și l am lăsat la încărcat pana la 100%, dacă reușești sa faci asta de 2-3 ori, bateria nu se mai descarca instantaneu când e sub 20%
Onel
First Poster
Opțiuni
De ceva timp toata lumea se vaieta k telefoanele nu m-ai tin incarcate. Problema este facbookul, incercati varianta Lite si o sa vedeti ce prerformata o sa aveti cu bateria telefonului!!!
0 Aprecieri