Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

wybieranie tonowe

(Temat utworzony: 02-10-2020 12:52 PM)
8664 Wyświetlenia
Victorius2
First Poster
Opcje
Od miesiąca mam nowy Samsung N770F Galaxy Note 10 Lite Dual Sim. Niestety nie działa wybieranie tonowe w obsłudze klienta, w żadnej firmie. Próbowałam zglasniac klawiaturę, wyłączać WiFi i dane komórkowe, resetować. Nic nie pomaga. W poprzednim samsungu miałam ten sam problem. Nie mogę się zarejestrować do lekarza, zadzwonic do banku itp. To dla mnie pilne. Jak włączyć klawiaturę tonowa? 
0 Like
16 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W trakcie rozmowy kliknij w ikonkę klawiatury a następnie wprowadź tonowo numer.

Screenshot_20201002-133218_Call.jpgScreenshot_20201002-133228_Call.jpg

DariuszG
First Poster
Opcje
genialna porada, szczególnie, że klient pisze że to nie działa
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

U mnie działa i nigdy nie miałem z tym problemu.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Autor wątku nie odniósł się do mojej wypowiedzi więc w dalszym ciągu nie wiemy dokładnie w czym tkwi problem. Jeżeli moja wskazówka okaże się nietrafiona to będziemy szukać innego rozwiązania. Na przyszłość zachęcam do pomagania i szukania rozwiązania problemu a nie do zwracania uwagi innym użytkownikom, którzy chcą pomóc.

0 Like
Members_W1aRylm
First Poster
Opcje

Witam. Posiadam Galaxy s21 i nie mam wybierania tonowego na klawiaturze telefonu jak to ustawić?

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Members_W1aRylm możesz rozwinąć swoją wypowiedź? Co w twoim przypadku oznacza brak wybierania tonowego? Nie działa? Jeżeli tak to w jakich przypadkach?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
DIZooo
First Poster
Opcje
Brak wybierania tonowego np odsłuchania wiadomości i ich kasowanie
0 Like
rgreczka
Apprentice
Opcje
Bingo! Jak oni dzwonili to pokazywało się male okienko połączenia. Teraz jak kliknąłem w to okienko, to się rozwinęło i był ten symbol. Poprzednio jak otwierałem klawiaturę poprzez ikonę podczas połączenia to się nie pokazywało. Dzięki!
0 Like
Beata-61
First Poster
Opcje

Witam, mam ten sam problem, czy udało ci się w międzyczasie znaleźć rozwiązanie? 

0 Like