Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Vreau să cumpăr Note 20 5G. E mai bun decât A70?

(Subiect creat la: 06-05-2021 09:45 PM)
713 Vizualizări
Darian2482
Journeyman
Opțiuni

As dori sa achiziționez un note 20 5g/4g(nu contează) ....îmi puteți spune dacă este superior fata de a70 ?......as dori sa trec la ceva mai nou,mare,cu memorie mare(cel puțin 256gb),și cel puțin 8 gb ram......în prețul de 3500 de lei.....știți dacă este bun telefonul pe care doresc sa l achiziționez?(samsung galaxy note 20)

24 Răspunsuri
P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
logic ca e foarte bun față de a70 pt că e flaship
0 Aprecieri
Darian2482
Journeyman
Opțiuni
Adica ...sunt mai noi și nush ce e flaship și astea
0 Aprecieri
Daniél
Black Belt 
Opțiuni
Flagship, adică un telefon de top, din clasa Premium!
P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
flaship=telefon de top(cel mai tare din parcare)
și note 20 a fost lansat anul trecut și a70 in 2019
se merită chiar foarte bine trecerea de la galaxy A la galaxy Note
0 Aprecieri
Florin2192
Navigator
Opțiuni
Da, e net superior lui A70. In bugetul mentionat ai putea lua in calcul si S21/S21 Plus. Flagship-ul presupune varianta/telefonul de top al companiei.
0 Aprecieri
Darian2482
Journeyman
Opțiuni
I know but .....e micuț și m am obișnuit cu un telefon de 6.7 inch+ vreau în maxim 3500 de lei
0 Aprecieri
Darian2482
Journeyman
Opțiuni
Și s21 ultra am văzut că e cam 4800 de lei
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Am avut un Note 20 si am fost extrem de incantat de el. Acum folosesc un Note 20 Ultra.

Uite aici un mic VS intre ele: https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-note20/note-20-ultra-5g-vs-note-20-5g/m-p/2646104

Darian2482
Journeyman
Opțiuni
Probleme cu procesorul exynos 990 ?.....am văzut review uri pe emag care spune ca se încălzește repede.....și eu ma joc f mult ........și nu știu dacă ar fi ok
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Daca vrei un Exynos care e foarte bine optimizat si nu are probleme cu incalzirea, vezi seria S21.

Darian2482
Journeyman
Opțiuni
Vreau un telefon care sa fie pana în 3500 de lei ,6.7 inch , cel puțin 8 gb ram și cel puțin 256 gb memorie
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Pentru 300 de RON eu zic ca merita:

ElfStone_0-1620328532902.png

Daca nu , Note 20 e o alegere perfecta! 🙂

Darian2482
Journeyman
Opțiuni
Mulțumesc pentru informare ! .....o sa ma hotărăsc în curând
Emillian
Helping Hand
Opțiuni
Vezi pe compari. Le găsești mult mai ieftin.
0 Aprecieri
Teodora
Troubleshooter
Opțiuni
Iti poti lua un S21+ atunci, l-am vazut de la 3300 de lei
0 Aprecieri
Malval
Pathfinder
Opțiuni
Eu am Note 20 si nivelul de caldura e normal...e logic sa se incalzeasca daca il folosesti intensiv, asta se intampla cu orisice telefon. La fel de logic e consumul mai rapid al bateriei daca e folosit intensiv.
0 Aprecieri
David889
Hotshot
Opțiuni
Nu merita, din simplul fapt ca nu are ecran de 120hz si are o praștie de procesor care suge bateria.(spun din propria experiență).
Reorienteaza-te catre ceva cu 120hz si fugi de proc exynos 990. Eu spre exemplu am avut s20fe 4g cu exynos. Bateria ma tinea 3 4 ore SOT. Am trecut la s20 fe 5g cu snapdragon 865, bateria ma ține 5h30, 6h SOT. Asa ca ai grija ce cumperi
Malval
Pathfinder
Opțiuni
Nu compara S20 FE cu Note 20...sunt total diferite.
0 Aprecieri
David889
Hotshot
Opțiuni
Total diferite in sensul bun pentru s20 fe 5g. Este net superior. Singurul - pt s20fe este ca nu are stylus
0 Aprecieri
Malval
Pathfinder
Opțiuni
Eu vorbesc din buna stiința, S20 FE e inferior...chiar si pentru celelalte modele din gama S20.
0 Aprecieri