Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Update Note 9 One UI 2.5

(Subiect creat la: 03-11-2020 10:53 AM)
249 Vizualizări
kingston1984
Explorer
Opțiuni
Nu am inteles si nu cred ca voi intelege vreodata politica de update-uri a lui Samsung. Inteleg ca sunt mai multe serii ( S, Note, M, A,  Fold.....etc), fiecare cu produsele specifice seriei ,dar de ce ,Doamne iartă-mă ! , nu se actualizeaza toate modelele dintr-un an si dintr-o serie odata. Ai Note 9 in Korea, India , SUA.....Romania...etc ...de ce nu pot fi actualizate toate odată? De ce azi in Germania se actualizeaza softul la One UI 2.5 pentru Note 9 si in Romania abia peste o una sau 2, sau 7......e inadmisibil.  Nu cerem ca toate seriile (A, S, Note...) sa fie actualizate odata ( ca la Iphone) dar macar aceleasi device-uri , indiferent de tara sa fie actualizate concomitent. ( macar cele ,, la liber" daca cele de la operatori mai au nevoie tweak-uri software din partea operatorilor) . 
Mereu ni se spune sa avem rabdare ca va veni si la noi......Povestea neputintei sau a nepasarii..( ca sa nu spun lipsa de respect sau dublu standard marca Samsung).... serialul continua
3 Răspunsuri
RaduAndrei
Pathfinder
Opțiuni
Salut. Decalajul legat de update tine de operatorii de telefonie. Toate softurile sunt modificate de catre operatori, ei introducand diferite aplicatii ce vin odata cu sistemul si posibile modificari de design. Si am ajuns la o concluzie personala legata de faptul ca depinde si de faptul cand acel update este livrat catre tara respectiva.
0 Aprecieri
kingston1984
Explorer
Opțiuni
dar de ce sa tina de tara respectiva ? de ce nu pot fi toate tarile pe picior de egalitate in ceea ce priveste data actualizarii. înțeleg sa apara intarzieri din cauza operatorilor dar de ce modelele la liber nu primesc in acelasi timp , in toate tarile update-uri , asta nu pot intelege?
kingston1984
Explorer
Opțiuni
a venit azi într-un final actualizarea la Note 9 , One UI 2.5
0 Aprecieri