Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Smart Switch

(Subiect creat la: 24-02-2021 06:59 PM)
528 Vizualizări
Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
Inteleg ca acest serviciu a fost gindit in folosul utilizatorilor dar azi am observat ca mai mult incurca .De ce zic acest lucru din urmatorul motiv azi am verificat daca sunt actualizari pentru note 20 ultra 5g surpriza sunt hai sa instalam dar surpriza de doua ori eroare de actualizare.In concluzie acest serviciu este pentru a ajuta sau pentru a enerva utilizatorii ?
7 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Ai folosit cablul original?

Ce fel de eroare ai primit? Ai incercat dup.a un restart al telefonului  si a PC-ului ?

Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
care cablu original cel **bleep** usb c la ambele capete am folosit acelasi cablu **bleep** care am actualizat un s20 fe 5g,un note 10 fara nici o problema si amindoua functioneaza perfect note 20 ultra 5g este mai **bleep** mot si face pe nebunul.Acum incerc a treia oara poate este **bleep** noroc.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Sunt laptopuri sau PC-uri care au mufa USB C, eu doar acela il folosesc. Ce incercam sa intreb este daca ai folosit cablul Samsung. 
Ai primit vreo eroare anume? 

Cum zice si @Kato82  mai jos, poti incerca un update la drivere (e optiune in SmartSwitch de reinstalare drivere din ce imi aduc aminte).

Sa nu incerci daca nu ai dat un restart la laptop / PC si telefon inainte. Poate a ramas ceva agatat.

Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
Nu am la pc usb c dar mai mult ca sigur a fost o eroare acum a mers .
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Excelent! Ma bucur ca e ok acum.

Kato82
Voyager
Opțiuni
eu nu am patit niciodata asa ceva, inca de cand aveam galaxy s3, cand programul era Kies 🤣 E vreo eroare ce tine de mediul in care ai rulat programul, trebuie un restart, o actualizare de drivere Samsung, o reinstalare eventual.
Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
Acum a mers totul bine actualizare one ui 3.1 si actualizare securitate pe februarie .