Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Screenshot

(Subiect creat la: 31-12-2022 08:49 AM)
326 Vizualizări
MUMBON
Explorer
Opțiuni
Bună, dacă mă puteți ajuta,la telefonul meu nu funcționează gestul cu palma pentru obținerea unei capturi de ecran, am verificat softul, setările și tot nu merge, mulțumesc 
12 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. Ai verificat să ai opțiunea bifată (activă) in Setări - Caracteristici avansate - Mișcări și gesturi - Glisatea cu palma pentru capturare? Verifică să fie funcția respectivă bifată/activă și după restart telefon.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Bună, Ai aceasta opțiune activată? Verifica la caracteristici avansate > mișcări și gesturi > glisare cu palma. Uire aici și un screenshot. Screenshot_20221231-080431_Settings_1586_1672470317.jpg
Cosmin46
Pioneer
Opțiuni
Salut,este o problema de la telefon cred,deoarece pe toate telefoanele Samsung pe care le am avut pana acum,aceasta functie nu a mers.
MUMBON
Explorer
Opțiuni
Am verificat și setat corecta am restartat și nu merge, mulțumesc
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Problema majoritatii este ca nu stiu sa foloseasca functia corect, am testat acum si merge perfect.

După ce se activeaza din Advanced Settings, trebuie trecut cu MUCHIA palmei peste ecran iar palma trebuie sa fie in tot acest timp IN CONTACT CU ECRANUL.

Asta este marea eroare, lumea crede ca ajunge sa fluturi palma in aer deasupra ecranului. Nu, este gresit, pt a functiona, muchia palmei trebuie sa mature ecranul fiind in contact cu el (cam cum strangi faramiturile de pe o masa dar avand palma dreapta). Incercati si va merge. Stiu, nu este ideal dar asa functioneaza

Bafta

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Ai dreptate. Este puțin incomod până te obișnuiești cu modul acesta de folosire dar de funcționat funcționează perfect. Nu mai rețin dacă la android 12 era la fel ..Nu am folosit funcția de fel dar înainte parcă funcționa cu palma la o înălțime aproximativă de ecran, acum trebuie să o ții cat mai apropiată pentru a obține captura.
MUMBON
Explorer
Opțiuni
Vă mulțumesc, aveți dreptate,,am făcut așa și merge numai că uneori se mișcă și ecranul odată cu gestul și nu mai am imaginea pe care doresc să îi fac screenshot
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Știu, este puțin incomod. Dacă te-a ajutat poți să accepți soluția din cele trei puncte din dreptul răspunsului ca și Acceptare soluție. Baftă.
MUMBON
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc frumos, la mulți ani 2023
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Din pacate am observat si eu acest lucru. Probabil cu putin exercitiu reusesti fara sa mai misti ecranul.

Personal combinatia Side key + vol down imi pare mult mai rapida pt a face un screenshot si in plus nu tin senzorii activi tot timpul pt 1 data cand trec eu cu mana peste ecran..consuma inutil baterie

La Mulți Ani

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
MUMBON
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc la mulți ani 2023
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut

Eu pe note-uri foloseam mereu S-pen pentru screenshoturi. Pe lângă faptul că nu există riscul de a muta imaginea cu palma, poți face screenshot exact la ce dorești încadrând cu ajutorul s-pen-ului.
Mai există și varianta buton power + volum jos.
Nu vad utilitatea opțiunii menționate de tine, însă îți înțeleg frustrarea.