Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Samsung Internet sam się wyłącza

(Temat utworzony: 06-12-2019 04:20 PM)
1800 Wyświetlenia
slavi
Explorer
Opcje

Od kilku dni aplikacja Samsung Internet na moim Note 9 co jakiś czas się wyłącza - podczas przeglądania stron po prostu telefon wraca do ekranu startowego. Odinstalowałem Samsung Internet, zainstalowałem na nowo, ale problem pozostał. Oprogramowanie oficjalne, zaktualizowane. Wcześniej tego problemu nie było. Nie jestem do końca pewien  ale być może dzieje się tak od ostatniej, comiesięcznej aktualizacji softu. Ktoś ma podobnie? 

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
slavi
Explorer
Opcje

Po ostatniej aktualizacji problem ustąpił. 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

5 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@slavi, Spróbuj wykonać wipe cache partition. Sprawdzałeś dostępność aktualizacji aplikacji Samsung Internet w obu sklepach ? Czasami zdarza się, że w Galaxy Store i Sklepie Play są różne wersje tej samej aplikacji.

0 Like
slavi
Explorer
Opcje

Niestety, wipe cashe partition nie pomoglo. Problem nadal występuje,rownież po zainstalowaniu Samsung Internet w wersji Beta. 

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@slavi spróbuj jeszcze wyczyścić dane i pamięć samej aplikacji.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
slavi
Explorer
Opcje

Niestety, nie pomogło. Problem wyłączającej się przeglądarki sygnalizują też inni użytkownicy, więc czekamy na aktualizację. Mam nadzieję, że rozwiąże ona także problem zatrzymujacego się w pewnym momencie scrollowania niektorych stron na gazeta.pl. 

0 Like
Rozwiązanie
slavi
Explorer
Opcje

Po ostatniej aktualizacji problem ustąpił.