Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Rozłączane połączenie głosowe .

(Temat utworzony: 24-01-2021 05:36 PM)
571 Wyświetlenia
N81
Voyager
Opcje

Witam, mam problem z telefonem komórkowym ,nie mogę nawiązać połączenia telefonicznego lub oddzwonić - przerywa połączenie, gdy dzwonię do kogoś łączy rozmowę i po kilku sygnałach jest rozłączone połączenie, tak samo gdy ktoś do mnie dzwoni po chwili rozłącza się i jest cisza .

Gdy chce oddzwonić przerywa połączenie i cisza . Podobno przekierowanie na pocztę glosowa, ale operator twierdzi że mam wyłączona i to nie to . 

Co zrobic, telefon jest w dobrym stanie technicznym i nie ma z nim problemów, jest zaktualizowany do aktualnej wersji i nie wiem co to może być .

Jakiś wirus czy coś z telefonem jest , jak to usunąć i naprawić ? .

Czy trzeba zmienić soft , czy wystarczy zwykła naprawa - jaka i co, czy oddać do serwisu ?

0 Like
14 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Sprawdź działanie telefonu z inną kartą SIM. Problem pojawił się nagle czy po aktualizacji oprogramowania?

0 Like
N81
Voyager
Opcje
mam tylko 1 kartę i dość mizerne możliwości zmiany tego stanu rzeczy oraz przetestowania tego rozwiązania. Problem wystąpił po aktualizacji oprogramowania do A11UI3.0
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Posiadasz jakiegoś zewnętrznego antywirusa ?

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@N81  Witam

Pytanie czy masz jakiś program antywirusowy jak wspomniał kolega @YOX ?

Po aktualizacji warto zrobić reset urządzenia.

0 Like
N81
Voyager
Opcje
Tak aplikacja zainstalowana BD TS
0 Like
N81
Voyager
Opcje
Zrobiłem po aktualizacji do 11. Teraz jest w sumie swierzy, tylko problem z połączeniami .
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Odinstaluj ją . Następnie sprawdź, czy problem nadal występuje.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@N81 jeżeli masz doinstalowanego jakiegoś antywira to go odinstaluj i sprawdź.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
N81
Voyager
Opcje
Mam aktywna licencję na niego 1 urządzenie . Dlaczego akurat AV i co on ma do połączeń głosowych ?
0 Like