Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme Semnal Note 20 Ultra

(Subiect creat la: 08-04-2021 12:28 PM)
774 Vizualizări
LoolKovsky
Pioneer
Opțiuni
Salutare,

Am doua telefoane Note 20 Ultra, sunt in reteaua Vodafone si am foarte mari probleme cu semnalul, in special in interiorul locuintei. 

Un telefon pare sa mearga totusi mai bine, cel pe abonament, dar cel pe cartela are numai probleme.

Simptome: pierderea semnalului in apeluri, imposibilitatea de a efectua apeluri, schimbari de sunet in timpul apelurilor(ca o deconectare si o reconectare). 

Ba mai mult, in anumite momente, daca efectuam un apel, acesta se inchidea si primeam apel de la persoana apelata, dar nu puteam sa raspund, iar persoana apelata nu ma sunase, dar incerca sa raspunda. S-a intamplat de mai multe ori.

A mai patit cineva? Are cineva ce se intampla? Sugestii?
0 Aprecieri
4 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Cartela SIM este mai veche? Merita sa o înlocuiești... Au mai fost probleme similare cauzate de cartela SIM.

Poti incerca si cu o resetare setari retea (va uit si retelele wifi si dispozitivele Bluetooth asociate)
LoolKovsky
Pioneer
Opțiuni
Multumesc de raspuns!
Am o cartela noua. Are aproximativ jumatate de an. Am incercat si o resetare de setari de retea, dar mai incerc o data.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Sau inlocuiesti SIM-urile in Note-uri. Incearca sa le pui si in slotul liber de test.

Anrion
Voyager
Opțiuni
Cred ca e problema de SIM
0 Aprecieri