Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema semnal note 10 +

(Subiect creat la: 24-02-2025 10:12 PM)
85 Vizualizări
saksaka
Explorer
Opțiuni
Stie cineva la ce versiune de android trebuie sa revin ca sa am semnal si in interior pe un note 10 plus?
14 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Puterea semnalului nu prea are treabă cu versiunea de Android. Fie telefonul are probleme cu antenele sau amplificatorul de semnal, fie semnalul este prea slab în acea locație.
saksaka
Explorer
Opțiuni
E al doilea note 10 plus cu care am problema asta. Primul a fost trimis in service cu aceeasi problema si mi-au fost returnati banii. Pe acesta n-am mai putut sa-l trimit in service pe garantie pt ca a fost scapat si s-a crapat spatele...dar l-am avut intr-un service gsm unde mi-au zis ca au verificat antelele si modemul si ca sunt ok dar ca e varianta pt SUA si ca poate din cauza asta pierde semnalul. Mi-au achimbat placa de baza cu una de Europa, a functionat 2 sapt fara probleme dar acum problema a revenit: arata ca am semnal dar cand incerc sa apelez imi apare neinregistrat in retea
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Atunci problema este tot hardware cel mai probabil. Telefonul are deja o vechime considerabilă iar placa înlocuită ori este veche și ea ori are o proveniență discutabilă (presupun că acel service nu era unul autorizat Samsung).
0 Aprecieri
saksaka
Explorer
Opțiuni
Inteleg ce spui...dar am intrebat si intr-un magazin Samsung despre asta iar doamna stia despre problema si mi-a zis ca ar fi din cauza unui update
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
În cele două săptămâni cât a funcționat ai primit vreun update? Dacă nu, atunci care este actualizarea cu probleme? 🙂
0 Aprecieri
saksaka
Explorer
Opțiuni
Tocmai asta e ciudat...update-urile le-am facut pe toate dupa ce a fost schimbata placa de baza. Si a functionat ok.
0 Aprecieri
saksaka
Explorer
Opțiuni
Dar si primul a functionat ok vreo 8 luni
0 Aprecieri
saksaka
Explorer
Opțiuni
Iar asta, al doilea, cam un an jumate
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
O resetare poți face la rețeaua telefonului din Setări/Gestionare generală/Resetare/Resetare setări rețea. După acea poți da un restart la telefon. Daca nici așa nu rezolvi vezi sa nu fie de la cartela SIM problema, poți încerca și în alt telefon respectiva cartelă să te convingi dacă ea este cauza. De asemenea poți vorbi cu operatorul de telefonie pentru a verifica dacă este problema de la ei.
saksaka
Explorer
Opțiuni
Am facut resetare retea, am dat restarturi dar degeaba. SIM-ul nu are nicio problema. L-am bagat intr-un note 8 si chiar daca am doar "2 liniute la semnal" pot vorbi din interior fara nicio intrerupere.
0 Aprecieri
adryan80
Voyager
Opțiuni
Unde n-ai semnal, activează apel Wi-Fi și gata.
Nici eu la serviciu nu am semnal (undeva la demisolul unui bloc din centrul orașului 🤣).
Apel Wi-Fi și „no stress”.
0 Aprecieri
saksaka
Explorer
Opțiuni
😂 si-mi iau si un router cu sim ca sa fie no stress si in exterior 😂
0 Aprecieri
adryan80
Voyager
Opțiuni
Înseamnă că dumneavoastră nu știi ce ați scris 😉 Citez: „Să am semnal și în interior pe un Note 10 Plus?” Eu nu pot ghici că dumneavoastră nu aveți nici în exterior semnal!
0 Aprecieri
saksaka
Explorer
Opțiuni
Pfff....ideea era alta..am incercat sa gasesc o solutie pt ca e "trist" ca un tf cu asa specificatii sa nu aibe semnal nici cat un A10....sunt fan samsung dar nu stiu ce sa mai cred....am inceput cu s4 care a functionat ireprosabil..Note4-ireprosabil..s7edge-dunga roz pe display, refuzat la garantie pt ca pana sa-l trimit l-am crapat pe spate...s8-ireprosabil..s10plus-nu mai functiona fast charging, schimbat placa de baza in garantie, functioneaza ireprosabil de atunci...dar de note 10+.....nu stiu ce sa zic..poate am avut eu ghinion😂😂😂
0 Aprecieri