Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Outlook

(Subiect creat la: 12-01-2023 08:12 PM)
534 Vizualizări
AlexIrimia
Pioneer
Opțiuni
Salutare,
Am observat astazi ca nu mai primesc notificari la mail-urile primite in outlook. Am resinstalat aplicatia, am verificat permisiuni, am setat din aplicatii "all mail", am schimbat sunet de notificare... nimic. Nici sunet de notificare, nici notificare in bara de atare si nici "bulina" la icon-ul aplicatiei.

Sfaturi? Pareri?
9 Răspunsuri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Dar emailurile le primesti? Adica atunci cand deschizi aplicatia emailurile sunt in inbox sau abia cu aplicatia deschisa face sync si iti aduce emailurile?
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
0 Aprecieri
AlexIrimia
Pioneer
Opțiuni
Da, le primesc. Am facut si acum test, un mail din trei a venit ceva mai greu
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Esti sigur ca le ai in inbox si nu te notifica si ca nu "le aduce" atunci cand deschizi aplicatia?
Cand ai spus ca ai verificat permisiunile.. esti sigur ca functioneaza in background?
Nu folosesc de obicei outlook. Dar cauzele sunt similare
0 Aprecieri
AlexIrimia
Pioneer
Opțiuni
Am trimis un mail de test de pe Gmail, fara sa deschid aplicatia Outlook am intrat in Setari / Conturi si am dat SYNC la Outlook.
Daca functioneaza in background nu stiu ce sa zic... cred ca da!
Folosesc Outlook-ul de mai bine de 6luni si totul a fost normal pana azi dimineata, cand pe laptop am gasit mail-uri in inbox, iar pe telefon nimic.
Precizez ca astazi am luat legatura la Samsung Romania si prin Smart Tutor au verificat si ei setarile din aplicatie si din telefon....
0 Aprecieri
AlexIrimia
Pioneer
Opțiuni
Hmmmm, sa fie ceva legat de sync-ul de Office?
Contul din Outlook e Office365Screenshot_20230112_211859_Settings.jpg
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Bingo :))
0 Aprecieri
AlexIrimia
Pioneer
Opțiuni
Nu pot schimba cu nimic si nici SYNC NOW sa ii dauScreenshot_20230112_212447_Settings.jpg
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Ala e posibil sa fie contul de la Office pentru android. Sau de curand Microsoft 365 (după ultimul update)
Poti incerca sa dai clear data la outlook. Sa adugi contul de email din setarile androidului de la accounts.. alegi new account si tipul Microsoft Exchange Activesync. Apoi deschizi outlook si incerci de acolo. Ca idee nu cred ca-ti face sync pe emailuri decat cand deschizi aplicatia. Asadar.. nu ar avea ce notificari sa-ti dea
0 Aprecieri
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Și eu folosesc Outlook pentru mailul de la serviciu, iar de vreo 2 săptămâni primesc foarte rar notificările.
0 Aprecieri