Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

One UI 2.5

(Temat utworzony: 17-09-2020 06:39 PM)
2130 Wyświetlenia
pandawidwielepiej
Apprentice
Opcje
Witajcie!

Jakiś czas temu została wypuszczona aktualizacja do One UI 2.5. Tutaj pojawia się moje pytanie, czy już ją posiadacie. Ja obecnie swojego Note'a mam od operatora sieci Play i jeszcze nie jest dostępna. 

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
BartekFriend
Explorer
Opcje
wgraj sobie czyste XEO bo brandy zawsze maja pozniej aktualizacje

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
33 Odpowiedzi
Marcel7272
First Poster
Opcje
w moim Note 20 Ultra jest już One UI 2.5 ale po otrzymaniu smartfona aktualizowałem już kilka razu system i wymusiłem też aktualizację ręcznie. Może to Ci pomoże.
0 Like
pandawidwielepiej
Apprentice
Opcje
Średnio co kilka dni sprawdzam czy jest dostępna jakaś aktualizacja, lecz bez żadnego rezultatu. Podejrzewam, że operator może to blokować.
0 Like
marchello666
Voyager
Opcje
w Orange na razie nie ma aktualizacji, ostatnia to z 1 sierpnia na Note10+
0 Like
Rozwiązanie
BartekFriend
Explorer
Opcje
wgraj sobie czyste XEO bo brandy zawsze maja pozniej aktualizacje
0 Like
pandawidwielepiej
Apprentice
Opcje
Zastanawiałem się nad tym, ale pojawia się pytanie czy nie stracę przez to gwarancji
kskowski78
First Poster
Opcje
na moim note 10 lite jest wersja 2.1
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Zdecydowanie polecam przeczytać poniższy wątek, z którego dowiesz się dlaczego aktualizacje pojawiają się w różnych terminach dla różnych telefonów. Miłej lektury.

https://eu.community.samsung.com/t5/telefony-i-smartfony/dlaczego-aktualizacja-nie-jest-dost%C4%99pn...

YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Cześć @pandawidwielepiej,
aktualizacje oprogramowania dla telefonów z brandem operatora są wydawane zazwyczaj później niż to ma miejsce w wolnej dystrybucji. Z dostępnych mi żródeł wynika, że dla żadnego Note z serii 10 z brandem Play nie ma jeszcze aktualizacji do One UI 2.5
Kris2021
Voyager
Opcje
Ja mam w Orange i w Samsung S20 Ultra mam wersje 2.5 od co najmniej dwóch tygodni.
0 Like