A mers cu edenred până am vrut sa setez cardul UniCredit să plătesc tot așa prin gpay, a mers de vreo 2 ori dar după nu a mai vrut probabil vreun Bug ceva din aplicația Google la gpay dar la Edenred? Cu propria aplicația edenredpay? De ce nu mai vrea? A mai pățit cineva? Este probabil sa am probleme cu al meu chip nfc din telefon? 🤔 Mulțumesc pentru eventuale răspunsuri! Menționez că am vb pe email cu cei de la Edenred și nu este problema lor pentru că cică au actualizat aplicațiile și nimeni nu a raportat problema mea!
Incearca sa re-adaugi cardul. Foloseste aplicatia bancara. Am observat si eu ca mi-a disparut cardul Raiffeisen din NFC si plati. Am redeschis aplicatia bancara si a reaparaut. E posibil ca după vreun update sa se fi întâmplat ceva, dar la mine pare totul ok acum.
Poti plati cu alt card prin nfc? Daca da, nu ai probleme cu nfc-ul. Dai un clear cache si clear data aplicației edenred si reconfigureaz-o. Vezi daca e ok după.
Am dezactivat aplicațiile amândouă de la Edenred, le am instalat înapoi....am resetat telefonul hardreset și nimic....tot nu merge! Îmi pare RAU că nu mai scoteam mereu cardul din portofel...așa plăteam cu telefonul simplu și ușor 😥