Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Note20Ultra merge extrem de urat pe OneUi4

(Subiect creat la: 29-01-2022 10:50 PM)
423 Vizualizări
ThunderHydraTM
Pioneer
Opțiuni
***** ce am facut update la OneUi4 telefonul are un lag infect aproape in orice, tastatura raspunde greu si bateria se descarca cu 1-2ore mai devreme. Pe OneUi ul trecut nu am avut absolut nici o problema. 
Telefonul are 120gb liberi si nu sunt o persoana cu 500 de aplicatii deschise in fundal, iar telefonul se incalzeste mai tare. Ce ar trebui sa fac? Imi vine sa l arunc pe fereastra de minim 20 de ori pe zi. Inainte mergea ca un cutit cald prin unt. 
14 Răspunsuri
niggymouse
First Poster
Opțiuni
Va trebui să așteptăm o rezolvare sau următorul update
0 Aprecieri
ThunderHydraTM
Pioneer
Opțiuni
Am facut " wipe cache " partition si merge mai ok acum, dar tot execrabil in comparatie cu 3.1
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

@RapierXDA  are aceleasi probleme legate de lag. Dup.a restart pare sa functioneze ok cateva ore dup.a care lag-ul revine. Sa speram ca vine un update rapid.

ThunderHydraTM
Pioneer
Opțiuni
Sincer pana vine un update in romania imi cumpar iphone 14
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Hai ca vine 🙂

Eu pe Flip nu am avut nici o problema o data cu Android 12. Si nici pe Note nu au toti. Nu stiu care e treaba si ce s-a intamplat, dar sper sa se rezolve repede.

0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
O sa fii surprins dar suntem printre primele tari care a primit al doilea update deja (pe CSC ROM)...cel cu security patch la 1-Feb-2022

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ThunderHydraTM
Pioneer
Opțiuni
Acum inteleg meme urile alea cu android
0 Aprecieri
Teo36
Voyager
Opțiuni
Eu pe snapdragon nu am avut nici-o problema ***** update. Totu e in parametrii. Am dat revenire la setarile din fabrica dar la cateva zile ***** update si nu ptr ca era ceva in neregula , ci am vrut sa fac un clean al telefonului pe care il amanasem tocmai ca sa fac intai update-ul. Pe net am observat ca unii se plang de anumite probleme ***** update, deci nu stiu ce sa zic e ca un fel de loterie. Poti sa ai probleme sau nu...
David889
Hotshot
Opțiuni
Nu stiu care e treaba, dar am observat ca nu are fluiditatea unui iphone. Un iphone XR, se tine ***** un s20 fe 5g, comparatie facuta unul langa altul si parca e mai fluid iphone ul(excluzand ecranul de 120hz de pe samsung care e net superior). Nu stiu cum fac cei de la apple cu softul, dar parerea mea e ca samsung mai au de lucrat la fluiditatea sistemului.
0 Aprecieri
mihaiu64
Voyager
Opțiuni
S20 FE 5G se misca mult mai bine decat iph 11 pro, unicul avantaj major si motivul pentru care am fost nevoit sa folosesc ios ul este prezenta nativa a direct streaming-ului cu aparatele auditive folosite, in rest nu vad nimic mai bun, absolut nici o problema ***** A 12.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Cei de la aple produc si hardware-ul si software-ul si sunt optimizate impreuna. Samsung lucreaza cu software facut de altii peste care is pune propria interfata. In plus are zeci de modele de acoperit si optimizat in timp ce Apple are 3...

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
Lucian17
Helping Hand
Opțiuni
Salut,
Nu am avut nici o problema dup.a update, insa, l-am reinstalat si totul functioneaza impecabil, fara lag sau erori. Da, optiune personala ca dup.a update-uri majore sa-l reinstalez. Stiu ca unii nu accepta ideea, stiu ca pierzi o gramada de timp cu back-up si reinstalare si logare pe toate conturile, insa, de multe ori ajuta. Referitor la un nou update, a venit azi al 3-lea, poate este cel care rezolva problemele.
David2004
Navigator
Opțiuni
Stati linistiti ca se rezolva. Am avut si eu pe Note 20 Ultra probleme cu lagul in tastatura si bara de notificari, dar ***** ultimul update au disparut. Cat despre baterie, s-a imbunatatit putin cu Android 12. Incercati o resetare poate merge.Screenshot_20220130-181812_Software update_17800_1643559492.jpg
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Acum pun al doilea update, primul a fost doar security patch nu a rezolvat problema lag-ului. Nu sunt convins ca o va face nici acesta desi spune ca are si imbunatatiri in stabilitatea telefonului nu doar patch de securitate.  Singurul lucru pe care nu l-am incercat deoarece imi ia timp destul de mult a fost un reset la setarile de fabrica dar imi asum asta...stau si ii dau restart de 2 ori pe zi si gata