Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Note 20 ultra android auto

(Subiect creat la: 10-01-2022 08:23 PM)
275 Vizualizări
Val3nt1n
Navigator
Opțiuni
Bună... Cum se utilizează android auto pe note20ultra? Trebuie instalată aplicație separat?! Nu are telefonul preinstalat android auto?!
5 Răspunsuri
David2004
Navigator
Opțiuni
Setari - Caracteristici Avansate - Android Auto1641841345548_1641841345539_0.jpg
Val3nt1n
Navigator
Opțiuni
Da, am găsit acolo dar nu se conectează!! Wireless nu merge și pe cablu nu vede mașina!! Cred ca e cablu de vină, de încărcat se încărcă. Am sa încerc mâine cu alt cablu, mulțumesc.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,
Wireless nu funcționează decat daca are masina unitate care sa funcționeze wireless (mașinile mai noi au).
Incearca cu un cablu original Samsung
Lucian17
Helping Hand
Opțiuni
Salut,
Pe langa cablul original recomandat de @ElfStone care este esential pentru o buna conexiune, ar trebui sa verifici si daca sistemul multimedia suporta Android Auto sau daca nu sunt necesare actualizari. Am avut problema asta si pana nu am facut update la sistemul multimedia nu s-a conectat.
Pentru wireless, daca sistemul nu suporta, exista dispozitive care faciliteaza acest tip de conexiune.
Val3nt1n
Navigator
Opțiuni
Da, asta pare sa fie problema...trebuie update la sistemul multimedia...și cu cablul ar fi un mic inconvenient, va trebui sa cumpăr un alt cablu pt ca cel al telefonului are în ambele capete usb-c și sistemul are usb 2.0 🤔 Mulțumesc pentru răspunsuri