Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Note 20 Ultra 5G - telefonul rămâne blocat cu insigna Vodafone

(Subiect creat la: 01-01-2021 11:10 PM)
982 Vizualizări
CristiRusu
Pioneer
Opțiuni

Am achiziționat un Galaxy Note 20 ultra 5 g de la Vodafone  telefonul se închide afara noaptea la încărcat și rămâne câte odată blocat cu insigna de la Vodafone l-am dus de 2 ori în servicie și mi l-au trimis nereparat ce as putea sa fac!Precizez când am discutat telefonul prima data nu avea nici o luna de când l-am folosit!Va rog niște sfaturi!

0 Aprecieri
33 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Cei din service ce raspuns ti-au dat? Le-ai spus ca a venit inapoi cu aceeasi problema?

CristiRusu
Pioneer
Opțiuni
Au zis ca telefonul merge în parametrii normali și ei au verificat mufa la încărcare și altceva!
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Eu ti-as sugera sa il trimiti intr-un service Samsung. 
Nu stiu ce altceva ai putea face daca ei nu considera ca telefonul are o problema.

CristiRusu
Pioneer
Opțiuni
Pai nu mi se pare normal sa plătesc la service atâta timp cât telefonul are garanție și nu e folosit nici o luna de zile!Nu?Ca dacă îl trimit la Samsung o sa fie Contra Cost reparația!
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu. Ai garantie si se poate repara fara cost chiar in service Samsung.
Iti sugerez sa iei legatura cu ei si sa afli mai multe detalii. Uite aici o lista cu centrele autorizate Samsung: 

https://www.samsung.com/ro/support/service-center/

CristiRusu
Pioneer
Opțiuni
Mersi mult!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Cu placere! :smiling-face:

0 Aprecieri
Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
Nu este adevarat il repara pe garantie
0 Aprecieri
Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
Am trecut prin asa ceva culmea cu golanii de la Vodafone.Cei de la Samsung tin cont de garantie
0 Aprecieri
CristiRusu
Pioneer
Opțiuni
Cei de la Vodafone sunt niște Hoți
0 Aprecieri
Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
stiu
0 Aprecieri
Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
Dute cu el la Samsung Plaza la Apaca si sigur rezolva problema.
0 Aprecieri
Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
Vodavone nu repara telefoanele in garantie in speta Samsung la Samsung au un service autorizat undeva pe linga Valea Cacadelor ceva gen Depanero.Care sunt vai capul lor.
0 Aprecieri
CristiRusu
Pioneer
Opțiuni
Eu sunt de la Sibiu
0 Aprecieri
CristiRusu
Pioneer
Opțiuni
Vodafone lucrează cu Service-ul Regenersis sunt praf și l- dus de 2 ori și ii atâția bani telefonul trebuia sa ai pretenții la bani ăștia zic eu nu?
0 Aprecieri
Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni

[editat de moderator: limbaj injuriosAm dus la ei un telefon cu probleme la baterie cind sa il iau nu mai avea ssmnal.

0 Aprecieri
NuSeIntamplaNmk
Helping Hand
Opțiuni
ar fi bine sa il duci la Vodafone și sa il schimbe
0 Aprecieri
CristiRusu
Pioneer
Opțiuni
Pai nu vor sa îl schimbe dacă l-am dus de 2 ori ce as putea sa fac sa mi-l schimbe?
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Te duci direct la samsung, cu factura vodafone. Daca esti din București, te duci la esd-rom.
0 Aprecieri
Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
De schimbat il schimba daca cei de la Samsung iti dau decizie de inlocuire.Miriie putin da la trece repede.
0 Aprecieri