Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Note 20 sau S10 plus?

(Subiect creat la: 18-12-2020 10:42 AM)
543 Vizualizări
ianys19
Navigator
Opțiuni

Eu am acum un S10 plus, dar am fost întrebat dacă doresc un Note 20. Merita sa-l iau, e bun de ceva?

12 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Da, e foarte OK note 20. Depinde ce doresti de la un telefon. Mergi intr-un magazin unde poti sa vezi cum arata Note.
Ca si specificatii tehnice , e cel mai puternic Samsung de pana acum si mai are si s-pen.
Vezi review-uri pe Youtube si formeaza-ti singur o parere.

ianys19
Navigator
Opțiuni
pe mine ma interesează sa aibe ecranul mare, de asta l as luat dar am văzut multe review uri bune la note 20 ultra, dar nu știu ce sa zic de cel normal
0 Aprecieri
ianys19
Navigator
Opțiuni
eu îl iau pe cel normal nu pe ala ultra
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Eu pe "cel normal" il folosesc si sunt foarte multumit de el. Sunt review-uri si comparatii intre cele doua, o gramada pe youtube. Fa-ti timp si cauta. Mai bine petreci timp acum informandu-te .. decat sa regreti alegerea pe urma.

0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Dacă ai nevoie de un tabel comparativ, cu specificațiile, uite aici o variantă: https://www.phonearena.com/phones/compare/Samsung-Galaxy-S10+,Samsung-Galaxy-Note-20/phones/10960,11...

Însă, vorba lui @ElfStone , ar cam trebui să te documentezi serios înainte de a lua o decizie. Gândește-te foarte bine ce urmărești, ce apreciezi tu cel mai mult la un smartphone. Și, bineînțeles, ia în calcul și costul.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Depinde de pret. La preturi de peste 2500 lei nu se merita Note 20. Sub, da, ia fără probleme.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

De ce spui asta? Daca nu esti dispus tu sa dai mai mult de 2.500 de RON nu inseamna ca nu merita telefonul 🙂
Gasesti o alternativa mai buna in 2500 de RON?

0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Pai tocmai am spus ca la 2500 este ok! Peste 2500 găsești Note 10 plus, mai bun. Dacă nu vrei Spen, S20FE. Și asta ca sa mergem strict pe Samsung, dacă extindem găsim opțiuni din plin.
P.S. Am in familie Note 20, luat cu 2100, in banii ăștia este foarte ok.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Argumentează puțin. De ce susții că Note 10 este mai bun decât Note 20 ? Am trecut de la Note 10 la 20 și este un upgrade din aproape orice punct de vedere.
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
De la N10 la N20 posibil, cu toate ca nici acolo nu sunt 100% sigur. Dar vorbeam de N10 plus: baterie mai bună, ecran 2160p, construcție premium. Camera si CPU, diferențe minime. Singurul plus ar fi latenta Spen-ului.
Si ca sa evitam discuții aiurea, sper ca ești conștient ca fiecare își da cu părerea in urma experienței personale, da? Adică ce este ok pentru mine s-ar putea sa nu fie ok și pentru tine.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

E clar ca fiecare are propria parere... asta te si imtrebam si de asta iti spuneam sa argumentezi. Nu intram in nici o discutie aiurea, vroiam doar sa stiu la ce te referi 🙂

sorinmerlusca
Apprentice
Opțiuni
Pot să vă spun ca am luat note 20 ultra din august. Este super, ce sa zic, doar că de atunci și până acum m-au deranjat următoarele...câteodată când primești apel sună gâjâit, ca și cum ceva înăuntru este dezlipit si vibrează aiurea dar in același timp și tonul de apel este distorsionat de gâjâit, si când îl scuturi se aude înăuntru ceva care se bălăngăne acolo. am fost la un magazin si am luat unul de acolo să in zgâlțâi, dar nimic la ăla, deci nu e vrăjeala aia cu camera care focalizează...asta e una, a doua chestie ce ma deranjează este senzorul de proximitate. De aproape fiecare data trebuie sa stau atent când vb la telefon, dacă nu ma trezesc prin aplicații (imi amintesc de o replica de la note 2 luată de pe aliexpress luată acum mulți ani când eram mic și prost, star9500 se numea, dar cel puțin nu aveam ce sa ii cer....pe când aici am plătit 6300)...si ultima treaba care m-a si mă deranjează este faptul ca uneori se încălzește, la inceput mereu pana ce am renunțat la 120hz, câteodată se mai încălzește la încărcat, ceea ce e ciudat, folosesc mereu același încărcător original și cablu original, câteodată se încălzește câteodată nu...una peste alta eu personal regret achiziția , dacă era 799 de lei poate nici nu mai vorbeam cu nimeni despre asta, mergeam pe drum meu...dar sincer va zic, fiică-mea a făcut 18 ani și i-am luat un polo care m-a costat mai puțin decât note 20 ultra...este o căruță de bani și el are probleme de telefon de aliexpres...si acum eu o sa umblu pe la garanție pe la reparat, își baga șurubelnițele in el diverși de pe la diverse service-uri partenere și agreate...in fine...probabil ca note 10 era mai stabil din toate punctele de vedere. dar poate sunt eu un caz izolat, cu toată ca am întrebat pe unul la altex si a zis ca a mai auzit chestia asta :smiling-face:
scuze că am făcut o compunere, sărbători cu bine tuturor