Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Note 20: Dispozitivul USB conectat nu este acceptat

(Subiect creat la: 08-03-2021 04:55 PM)
10137 Vizualizări
ionutnitrox
Apprentice
Opțiuni

Salut, am cumparat un splitter type-C to Aux&Type-C pentru Note 20 ultra cu scopul sa-l folosesc pe masina fara sa renunt la incarcare. Stie cineva ce sa fac sa nu mai primesc eroarea asta? Orice bag in splitter nu este recunoscut de casti

image

image

0 Aprecieri
14 Răspunsuri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
salut , am probat si eu asa ceva la al meu A90 5g si nu au functionat. singura chestie care a functionat a fost doar cea pentru casti ( fara invarcare)
bani aruncati pe geam
0 Aprecieri
ionutnitrox
Apprentice
Opțiuni
mda, mai facem si pretentii la telefoane scumpe? 🤣🤣
0 Aprecieri
Alex303
Big Cheese
Opțiuni
Nu cumpărați decât accesoriile originale altfel telefonul n o sa accepte sau riscați sa stricați ceva la el
0 Aprecieri
ionutnitrox
Apprentice
Opțiuni
daca stii ce sa cumperi si nu iei lucruri de 3 lei la propiu, nu mai strici nimic. arata-mi, te rog un dongle/splitter cu 2 iesiri, una usb-c si una jack si in secunda doi cumpar. eu n-am gasit
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
am luat un "dongle" parca asa se numeste ,***** aliexpress cu 9 lei. il recunoaste telefonul dar sunetul este slab. am evitat sa il folosesc si am luat casti tip-c
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Sunt unele neacceptate de Samsung. Din pacate nu poți afla care decât dacă le încerci. Cum zicea si un alt coleg, pe Aliexpress găsești destule si ieftine. Poți lua mai multe si sa încerci. Bine, produsele sunt ieftine, in schimb a cam sărit prețul la transport. Si livrarea durează.
0 Aprecieri
Patric12
Explorer
Opțiuni
Salut ,am incercat si eu ,dar am aflat ca Samsung nu accepta pe s 20 utra ,si daca vrei mai mult pentru casti ,castile sunt 100 de lei ceva de genul ,este ok decat asta care ii undeva la 40 am dat pe el, si l am returnat
0 Aprecieri
ionutnitrox
Apprentice
Opțiuni
salut! pe mine ma interesa mai mult pt masina, am adaptorul pt aux dar e aiurea uneori cand trebuie sa alegi intre a-l pune la incarcat sau a asculta muzica pana se descarca. asta e, am sa comand un modulator aux to bluetooth, alta solutie nu cred ca am
0 Aprecieri
Patric12
Explorer
Opțiuni
Depinde si de masina ,daca are bluetooth sau si mai simplu ,poate ai ceva telefon mai vechi cu jack si il lasi mereu in masina si pui de pe ala ,asa nici nu iti consumi bateria la a tau,zii fainaa😃
0 Aprecieri
scorpion19
Student
Opțiuni
Asa am pățit și eu am cumpărat unul cu 50 lei tot pe mașină și exact aceeași problema am pt s 20
0 Aprecieri
scorpion19
Student
Opțiuni
O sa cumpăr un adaptor simplu de la samsung asa merge dar renunț la încărcare când vreau sa ascult muzica de pe tel conectat la masina
0 Aprecieri
scorpion19
Student
Opțiuni
Am făcut și debugging usb dar degeaba se pare ca recunoaște doar dispozitivele de la samsung, smecheri ăștia de la samsung
0 Aprecieri
regatul
First Poster
Opțiuni
Cum fac sa îmi încarc telefonul
0 Aprecieri
costiaparate
First Poster
Opțiuni
Si eu eu aceeasi problema la s23 ultra nu imi merge sa conectez auxiliar ul...
0 Aprecieri