Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

note 10+

(Subiect creat la: 25-09-2020 03:33 PM)
469 Vizualizări
edyeduard35
Pioneer
Opțiuni
Ma poate ajuta cnv .am achizitionat un note10+de 3 zile si se incalzeste cam tare ,in plus se descarca cam repede daca stau 10 min pe youtube de la 100 la 87-89 % si cand vb in apel se incalzeste adica o parere sabii fac retur si sa renunt la modelul asta ?multumesc.
0 Aprecieri
8 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
De obicei, durează puțin până învață telefonul să adapteze bateria la condițiile tale de utilizare. am avut Note 10 și am fost foarte mulțumit de el. Eu zic sa ii mai dai câteva zile și dacă tot așa face, fa retur
edyeduard35
Pioneer
Opțiuni
ok ms mult de informatie.
0 Aprecieri
edyeduard35
Pioneer
Opțiuni
dar e normal sa se incalzeasca daca stau pe youtube 10 min .a ajuns la 39.5. eu am avut note9 inainte si am zis sa fac un upgrade .si nu incalzea asa .
0 Aprecieri
ThunderHydraTM
Pioneer
Opțiuni
Bateria mea sta la 36-50 C° Maximum. Este normal , tinand cont ca noi primim Exynos-ul care este cunoscut pentru "supra incalzire".
Helper5
Pioneer
Opțiuni
eu detin Samsung Note10 simplu, încălzirea este normala fiind foarte subțire și nelăsând spațiu pentru baterie, se încălzește... cu descărcarea mai avansata a ei am și eu probleme... fiind baterie mai mica la note10,îl încarc de 2 ori pe zi chiar 3... trist ca la un flagship în 2019 sa mai pui 3500 mah baterie...
ThunderHydraTM
Pioneer
Opțiuni
Bateria tine cum trebuie ***** o saptaman de utilizare (deuarece este inca noua). Eu am Note10+-ul meu de aproape 1 an si nu m-am plans de supra-incalzire ( Ca de incalzit ,se incalzesc toate). Uite , eu astazi m-am trezit la ora 10 , acum este 18:55 si am Max Performance Mode ON , si dark mode. Inca am 16% !
edyeduard35
Pioneer
Opțiuni
ok ms tuturor pt ajutor.
0 Aprecieri
Geo33
Navigator
Opțiuni
La fel a facut si in cazul telefonului meu! Si-a luat o gramada de blesteme :))! Am fost nevoit sa ii rescriu softul ca sa isi revina! ***** ce am facut asta... rezultatul se vede in poza!Screenshot_20201101-204934_Device care.jpg