Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Note 10 plus

(Subiect creat la: 30-09-2022 07:47 PM)
478 Vizualizări
Laurentiu1974
Pioneer
Opțiuni
Va rog o părere despre Samsung note 10 plus. Se merită să-l cumpăr?
10 Răspunsuri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Nu.Mergând pe ideea că nu va mai primi upgrade-uri de sistem pe care probabil le doreşti.Android 12 fiind ultimul.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Cum ai dedus tu că nu merită mai mult de 1000 lei?😄
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Ai avut cumva vreodată un Note 10+? Nu mai bate câmpii cu 1000 lei.Oricum nu e pentru tine.

Singurul aspect care îl face neatractiv este lipsa de upgrade-uri.Atât.Restul sunt poveşti.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Normal.Nu este vorba Cosmin de a lua apărarea că nu sunt fanatic.Este o realitate.Eu nu l-am testat,îl dețin de 2 ani şi câteva luni.Funcționează impecabil la toate capitolele corelat cu partea de hardware pe care a avut-o la lansare,în 2019.Asta nu înseamnă învechit. Ai avut aici şi încă ai utilizatori cu S10, S10e care sunt extrem de mulțumiți. Depinde de ce îşi doreşte fiecare de la un smartphone.Seria Note este pentru cei care utilizează S-pen,multitasking,design diferit. Nu mai compara mere cu pere.Chiar dacă merele sunt mai vechi şi perele mai noi.Depinde de gust. Seria Note şi seria S nu se vor raporta niciodată la celelalte serii.Compari smartphone-uri din aceeaşi gamă.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Şi dacă a spus @ElfStone ce? A oferit argumentele din punctul lui de vedere.Alții poate oferă alt tip de argumente.Repet,nu toți aleargă după jocuri şi TikTok. sau mai ştiu eu ce.Note 10+ pentru o anumită categorie încă merită achiziționat la un preț bun.Dacă îl îngrijeşti 2 ani lejer încă te poți baza pe el.Dar nu 1000 lei.La prețul ăsta poate găseşti pe OLX unul călcat de tren sau din surse îndoielnice.SH de calitate bună găseşti la preț de 1900 lei iar noi nici nu mai are sens să îți spun.Note 20 Ultra a fost lansat în 2020,are alte componente hardware este şi normal să fie mai performant.Însă este o cu totul altă discuție.Aici discutăm despre întrebarea din topic.Repet,răspunsul meu a fost NU intuind că şi-ar dori poate upgrade-uri.
https://www.emag.ro/search/samsung+note+10+plus
Omul a întrebat dacă Note 10+ merită.Citeşte răspunsul meu.Am scris NU!
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Exact asta am scris şi eu.Că nu mai are suport pentru upgrade-uri ale sistemului.Dar asta nu înseamnă că nu ar mai fi încă un smartphone excelent la toate capitolele.Normal că dacă ai un buget limitat te orientezi spre seriile mai noi în care te-ai încadra.Sau un SH la preț bun dacă vorbim de seriile Note/S.Nu ai văzut smartphonuri noi din seria A cu probleme?Degeaba primesc 4 ani actualizări dacă sunt din plastic,se blochează,au memorie mică,nu au suport SD card,etc...
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Este un telefon foarte bun însă din păcate lansat cam de mult.
Depinde doar de tine și ce așteptări ai. Depinde desigur și de prețul la care l-ai achiziționa.

Dacă ar fi sa iti recomand un Note, ti-as recomanda sa nu iei ceva mai vechi de Note 20.

Ai nevoie de S-pen, sau de ce Note?
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Da, pentru că este seria high end și funcționează impecabil și acum.
Nu, pentru că va rămâne doar cu Android 12 și bateria destul de slabă fata de alte modele/serii.
Acum depinde și ce buget aj, dar în locul tău m-aș orienta de la S21 Ultra in sus (in ideea ca vrei ceva asemănător cu Note)
Laurentiu1974
Pioneer
Opțiuni
In principiul ca telefon mă refeream. Nu mă deranjează că nu mai primește acroalizaei
0 Aprecieri
Liviu43
Troubleshooter
Opțiuni
O părere personală a unui fost proprietar de Note 10+: dacă ar primi actualizări lunare și ar mai primi un nou Android (13), acum l-aș achiziționa. Singura problemă cu care m-am confruntat a fost bateria de 4300, dar nu ar fi o problemă.
0 Aprecieri