Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Note 10: de ce nu am primit Android 12?

(Subiect creat la: 19-01-2022 11:37 PM)
719 Vizualizări
CatalinFaraon
Journeyman
Opțiuni

De ce încă nu am primit update? Alții au primit.

1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Telefonul tau are CSC DBT (Germania). Inca nu a inceput distributia de Android 12 pentru acest cod CSC. Vei primi Android 12 atunci cand Samsung Germania incepe distributia pentru codul tau CSC.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

21 Răspunsuri
Aldni34
Voyager
Opțiuni
Sunt mai mulți factori care pot împiedica sosirea unei actualizări, cum ar fi operatorul de la care ai cumpărat telefonul sau piața din care l-ai achiziționat.
În anumite cazuri se poate datora și versiunii de procesor utilizată pe telefon însă nu cred că te încadrezi în acest factor.
Bănuiesc că ai luat versiunea cu exynos, cea destinată pieței din Europa.
CatalinFaraon
Journeyman
Opțiuni
Da, exynos
BestialMönke
Explorer
Opțiuni
In cazul in care e cumparat de la orange;inca putin mai trebuie sa asteptam
0 Aprecieri
CatalinFaraon
Journeyman
Opțiuni
Nu e blocat în rețea, a fost liber
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu conteaza daca este blocat sau nu (conf unor norme Europene nu mai au voie sa blocheze operatorii terminale in retea de cativa ani) dar conteaza ce CSC ai. Daca este luat prin operator, este foarte posibil sa ai un cod CSC de la acesta si atunci actualizarile vin putin mai tarziu. de ex ORO este CSC de la Orange (pe care probabil il ai), CNX este Vodafone, COA Telekom si ROM este pentru telefoanele "la liber" luate de la distribuitori nu operatori.

Orange din ce am observat si din ce zice lumea, da drumul putin mai tarziu la actualizari si de asta posibil sa intarzie un pic la tine.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @CatalinFaraon ,

Îți sugerez ca data viitoare să treci în titlul postării și modelul telefonului, iar în corpul mesajului să treci cât mai multe detalii, astfel încât să se înțeleagă clar informația pe care dorești s-o afli.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Ce ai in settings, about phone, software information? Sa se vada Service Provider (acolo apare codul CSC pe care il ai pe telefon).

CatalinFaraon
Journeyman
Opțiuni
Asta amScreenshot_20220120-095758_Settings.jpg
0 Aprecieri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Telefonul tau are CSC DBT (Germania). Inca nu a inceput distributia de Android 12 pentru acest cod CSC. Vei primi Android 12 atunci cand Samsung Germania incepe distributia pentru codul tau CSC.

badmihai
Journeyman
Opțiuni
Salut,
Nici eu nu am primit update-ul (Note 10+ 5G). Al meu pare sa aibă CSC de UK (BTU).
Stie cineva dacă a început distribuția? SmartSelect_20220120-231307_Settings_41913_1642713188.jpg
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu a inceput inca pentru BTU. In curand, sunt sigur.

badmihai
Journeyman
Opțiuni
Mulțumesc mult! Găsesc undeva o lista actualizată? Am cautat pe net dar nu am găsit.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Arunca cate un ochi din cand in cand aici: https://samfrew.com/

mihai88
Journeyman
Opțiuni
Ce provider este? Note 10. MsScreenshot_20220202-201012_Settings.jpg
0 Aprecieri
CatalinFaraon
Journeyman
Opțiuni
Trb sa primești și tu update. Am primit și eu acum 3 4 zile
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Vezi ca a inceput sa distribuie Android 12 pentru XAA.

0 Aprecieri
mihai88
Journeyman
Opțiuni
La mn de ce este asa? Pare ca nu am primit actualizari de cateva luni. MsScreenshot_20220202-201625_Software update.jpg
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
0 Aprecieri
mihai88
Journeyman
Opțiuni
Pana acum aparea ca in ian 2022 primeste note 10 upgrade la android, acum observ ca apare feb 2022. Nu mai inteleg. O zi buna sa aveti!
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Pai, la cele din Romania, cu CSC ROM. Tu nu esti in situatia respectiva..

0 Aprecieri