Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Nota salvata Always on display

(Subiect creat la: 11-01-2024 09:20 AM)
282 Vizualizări
Gruia
Navigator
Opțiuni
Salutare
Am creat o nota cu S pen-ul direct pe ecranul stins al tel si din greseala am salvat-o pe Always on display, apasand semnul de pin din partea de sus a notei.Acum nu mai gasesc nota sa o sterg...cand ecranul e stins si il atingi o data pe a afisa ora apare o iconita mica centrala cu o nota si un pin insa nu dau de ea 😃 Cand deblochez ecranul nu o mai afiseaza pt ca ea practic e doar pe Always on display. 
Vreo idee va rog?
1 Soluţie
Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Ca să o poți șterge de pe Always on display, atinge o dată ecranul, apoi dai de două ori pe acea iconiță ce afișează notița cu pinul. In partea dreapta ai un X, dai pe el și totul revine la normal.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

6 Răspunsuri
MihaiCatalin
Pathfinder
Opțiuni
Nici eu pe 22 Ultra nu o mai găsesc 😁
Gruia
Navigator
Opțiuni
😃
Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Ca să o poți șterge de pe Always on display, atinge o dată ecranul, apoi dai de două ori pe acea iconiță ce afișează notița cu pinul. In partea dreapta ai un X, dai pe el și totul revine la normal.
Gruia
Navigator
Opțiuni
Am reusit si mulțumesc 🙂...cu mentiunea ca trebuie apasat de 2 ori pe X ca sa dispara
MihaiCatalin
Pathfinder
Opțiuni
Totuși, Note pe ecran oprit nu mai e de găsit...
0 Aprecieri
Gruia
Navigator
Opțiuni
Cand dai dublu click pe ea apare X sa o stergi si un semn ca sa o deschizi...apoi ti-o mareste pe tot ecranul ca atunci cand ai creat-o...de acolo chiar poti sa dai pe Salveaza si o duce in Samsung Note obisnuit