Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie przełącza na teleobiektyw oraz dziwne kliknięcia po przełączaniu między apar

(Temat utworzony: 28-07-2022 06:30 AM)
232 Wyświetlenia
DwaRazyPe
Explorer
Opcje
Hej
Mam problem dzisiaj zauważyłem że jak przełączam się pomiędzy obiektywami i przestawiam na teleobiektyw, który jest zasłonięty kartką obraz nie znika ale jest powiększony tak jakby jego rolę przyjmuje obiektyw główny. Czy to normalne?
A druga sprawa jest taka że gdy przełączam się z aparatu przedniego na tylny to słychać coś podobnego do kliknięcia w każdym razie jest to na pewno mechaniczny dźwięk. Chcesz się tak dzieje? 
Z góry dziękuję za odpowiedź
0 Like
4 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, taki dzwięk jest w zupełności normalnym zjawiskiem
DwaRazyPe
Explorer
Opcje
Mały update sytuacyjny. Przepraszam serdecznie że tego nie sprawdziłem ale nie spodziewałem się takiej reakcji telefonu. Okazuje się że po przysłonięciu teleobiektywu aparat przez chwilę wyświetla czarny obraz a potem przełącza się automatycznie na aparat główny może ma to związek z zasłonięcie źródła światła.Dziękuję za pomoc @W99 w sprawie tego klikania bo myślałem że to uszkodzenie mechaniczne
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@DwaRazyPe  Cześć. 

Co do dźwięku to jest tak jak pisze kolega @W99  natomiast sprawdziłem u siebie kwestie teleobiektywu i jak  na niego przełączę i zasłonię to obraz rzeczywiście jest zasłonięty.

W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Nie ma za co 😀
Nasze Samsung Forum właśnie po to jest
0 Like