Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Meniu note10+

(Subiect creat la: 11-08-2022 08:19 PM)
265 Vizualizări
edyeduard35
Pioneer
Opțiuni
Salut,a mai pățit ceva ca după o resetare la setările din fabrica sa nu mai fie același telefon? Nu mai sunt aceleași aplicații,netflix nu mai merge.fața de cum l-am cumpărat arata altfel aplicațiile (precizez ca îl de nou din magazin)
9 Răspunsuri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Du.pa acea resetare , telefonul se transforma in alt telefon. Adica tot ce aveai instalat tu in el sa sters.
Acum trebuie instalate aplicatiile , conturile introduse in aplicatii.
Posibil sa se fi sters si din poze, verifica si asta.
Trebuia sa intrebi si tu riscurile si beneficiile la ce ai facut tu
edyeduard35
Pioneer
Opțiuni
Pai e a 2 oara când ii dau o resetare în timp de 2 ani de când îl am ,și prima data după resetare nu îmi arătau asa puține aplicații sau sa nu îmi mai merge unele aplicații..pe mn asta ma nedumereste ....😒
0 Aprecieri
edyeduard35
Pioneer
Opțiuni
Pai am făcut un backup și când întru în cont îmi zice ca nu este nici un backup .
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Nu stiu cum sa te ajut , backup-ul nu il ai in telefon , sau e facut la contul de google.
Sincer cred ca o pierzi vreo 2 ore cu reistalarea aplicatiilor/conturilor
0 Aprecieri
edyeduard35
Pioneer
Opțiuni
Mai caut eu ,am întrebat poate a mai pățit ceva asa .ms
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Cu o precizare importantă.Factory reset nu îl aduce la stadiul "ca atunci când l-ai scos din cutie" ci îl aduce la parametri inițiali oferiți de ultimul update efectuat.Mai exact cazul Note 10+care din fabrică a venit cu Android 9,posibil modelele de Note10+ ieşite în următorul an să fi avut preinstalat chiar Android 10..Resetarea da, şterge toate datele, mai puțin versiunea de software care era instalată înainte de resetare..În cazul de față Android 12. Ea se păstrează dar se reinstalează într-o formă fresh cu setările implicite,smartphone-ul nerevenind la Android 9 sau 10.Asta referitor la expresia"ca atunci când a fost scos din cutie".
Aplicațiile, inclusiv setările se pot restaura din backup(dacă au fost salvate) aşa cum au fost înainte de resetare însă dacă instalarea lor se va face manual de la 0 este posibil să nu îşi păstreze forma inițială.Depinde ce versiuni avea la ele,unii preferă versiuni mai vechi,tocmai pentru anumite setări sau funcții pe care le aveau.Dacă s-au instalat toate actualizate la zi,posibil să nu mai coincidă cu ce avea el pe acolo inițial.Cred că asta l-a derutat,va trebui să verifice fie în Samsung Cloud,fie în altă parte ce şi cum a salvat.Dacă a salvat.Recomandat este Smart Switch PC/Laptop pentru backup fiindcă oricum înainte de resetare te conectezi cu cablul să o poți face.Este mai comod de restaurat după.
edyeduard35
Pioneer
Opțiuni
Ok ms pt raspuns
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Pentru puțin.
Acum tot ce poți face este să nu repeți greşeala de a reseta,fără să te asiguri înainte că ai un backup şi o sincronizare corect făcute.Poți pierde toate datele din neglijență.Aplicațiile după resetare se vor actualiza automat.Să verifici atât în Galaxy Store cât şi în Play Store manual,să fii sigur.
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Backup se face cu Smart Switch pe sd card sau pc, laptop.
Nu incerca cu alte programe dacă nu știi cu se mănâncă.
0 Aprecieri