Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Incredibil

(Subiect creat la: 17-07-2021 03:13 PM)
221 Vizualizări
mrAnghel
Pioneer
Opțiuni

image

Cred ca am aceastā speţā de luni de zile.
Ma efectiv chinui cu "super" telefonul āstora.
Fiind client Orange si din prisma faptului ca nu mai găsesc s21 ultra pe stoc in niciun magazin din tara , stau blocat cu rabla asta de telefon.
A ajuns la 'reparatie', telefonul a stat peste o săptămână blocat in service cu diverse probleme interne. ( blocat, lag, incins, durata baterie mica etc )
S-a "reparat" acum la aprox 2 săptămâni au inceput iar show-urile:
La 3 apeluri , 1 se blochează telefonul si sta asa cateva minute.
Imi apare ca am telefonul închis, unde normal toata lumea are semnal.
Telefonul suna ca si cum ar fi intr-un apel si nu imi apare nimic, trebuie restartat si după imi apare cine m-a sunat.
Review-ul meu vis-a-vis de acest telefon = 1*
Nu faceti greseala sa dați nici macar 1000 ron pe porcăria asta de telefon.
Nu reușesc nici pe olx macar sa scap de el.🤟

21 Răspunsuri
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Salut care din ele doua versiuni le deții?
0 Aprecieri
mrAnghel
Pioneer
Opțiuni
Note 20 ultra 5g
0 Aprecieri
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Am întrebat de model ca și eu am un note 20 ultra și îmi vine sa l arunc pe geam, doar probleme cu ele , de doua zile pe culoare gri mi a apărut un cerculeț pe display 😂😂, plus trimis de vreo doua ori la ei , sunt telefoane cu probleme .
P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
💀👌🏻
Si mie imi comentezi ca am s8+u meu vechi si ca note 20 ultra e mai bun decât el
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Mai conteaza? Niciuna din versiuni nu trebuia sa se manifeste asa. Imi pare rau sa aud asta. Nu pot sa spun ca esti un caz singular. Doar ca e relativ rar. Eu am una din versiuni.. si zau ca nu am niciuna din probleme enuntate de tine.. Nu te ajuta empatia dar imi pare rau
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
David2004
Navigator
Opțiuni
Nici eu n-am probleme, sunt super multumit. Telefonul asta este efectiv exploatat de mine la maxim si n-are nicio problema :smiling-face:
0 Aprecieri
_HOMELANDER
Helping Hand
Opțiuni
Stai ca o sa apara superuserii sa iti zica ei cum sta treaba, ca e super telefon, ca ai tu ghinion, ca ei nu au probleme, etc.
De la S10 in sus, S20, Note 20, s21, toate sunt un mare flop, la S20 ecranul se face verde, S20 FE se incalzeste ca o plita, s21 la fel, doar telefoane lansate pe repede inainte, si calitate indoielnica, acum astept sa ma contrazica superuserii
mrAnghel
Pioneer
Opțiuni
Sunt si ei plătiți sa faca reclamă ce vrei.
_HOMELANDER
Helping Hand
Opțiuni
Asa e dar nu vor recunoaste asta
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Eu nu sunt platit de nimeni si nici nu sunt de vanzare, daca am ceva negativ de comentat, comentez.

Invit pe oricine sa stea sa vada cum utilizez telefonul si sa observe daca se manifesta vreuna din probleme. Am exact acelasi model de telefon ca cel reclamat si singurul lucru pe care eventual i l-as reprosa este faptul ca nu tine bateria pe cat mi-as dori, astept sa vad imbunatatirile la urmatorul model.

Este adevarat ca nu stau sa ma joc pe telefon si nici nu fac streaming sau chestii foarte speciale. Sunt utilizator de aplicatii business, folosesc camera des la poze si filmari (cu sau fara efecte), folosesc s-pen la desene, adnotari, sau note si cateva aplicatii de chat etc. Vorbesc extrem de mult la telefon (cateva ore zilnic) atat normal cat si prin car-kit sau casti BT. Nu am avut decat 1 data sau de 2 ori probleme cu apelul si asta era datorita operatorului (Vodafone), in rest a mers foarte bine in toate apelurile.

Imi pare rau ca exista si probleme ca cele descrise dar in acest caz de ce nu a fost schimbat (este inca in garantie) daca manifesta in mod constant probleme grave in functionare? Mai ales daca a stat cu zilele in service si problemele au reaparut.

Pe OLX se pot vinde la un pret decent... Eu am vandut Note 10 in cateva zile. Daca vrei sa vinzi un Note 20 Ultra la pret aproape de nou, evident ca nu vei reusi....pune un pret mai normal pt un telefon vechi de 1 an si atunci vei reusi.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
Note 20u ala cu toate.problemele posibile maxim 2000 de lei ia pe el....
Doar daca fraiereste lumea ca e bun
0 Aprecieri
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Probleme mari la service samsung , îl trimiți și ajunge înapoi doar cu o resoftare, și aceleași probleme cu care a fost trimis , îl mai trimiți odată îl baga în teste ca îți trimit un cârnat de foi precum a fost testat și telefonul este perfect normal din rezultatele lor , înapoi ajunge cu aceleași probleme. Deci ce mai poți face ? Sa îți cumperi alt telefon ... saptamana viitoare îl trimit iar ca a apărut un cerc rotund pe ecran , se vede pe anumite tente de gri . Sunt curios de data aceasta ce mai inventează cei de la Samsung!
0 Aprecieri
P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
Note 20 ultra check
S8+u meu nu are absolut nicio problemă ***** ce i-am schimbat bateriea,mufa si casca
0 Aprecieri
_HOMELANDER
Helping Hand
Opțiuni
Ce legatura are antichitatea ta de telefon cu Note 20? Comentezi de dragul de a comenta sau de plictiseala, nu are nicio relevanta comentariul tau
gisit
Voyager
Opțiuni
Corect
P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
Al meu nu are burn it,nu se încălzește,nu da crash,nu se inegreste random display-ul si nici nu se inverzeste 🤣🤣🤣
Luați-va s20 si s21.si note-uri mai noi de 2020
Și A51u tau e jucarie fata de al meu
Il rupe la performanta Screenshot_20210717-142612_Lite.jpg
0 Aprecieri
_HOMELANDER
Helping Hand
Opțiuni
De unde ai dedus tu ca eu am A51? 😆
0 Aprecieri
P3tr1
Black Belt 
Opțiuni