Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Incarcare

(Subiect creat la: 08-10-2021 05:32 PM)
514 Vizualizări

Am și eu această problemă

Deriush
Voyager
Opțiuni
De ce a disparut optiunea de incarcare super rapida? Acum am ramas cu incarcare rapida care e de fapt cea super rapida...

image

12 Răspunsuri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Pai si daca e acelasi lucru, cu ce te deranjeaza?
0 Aprecieri
Deriush
Voyager
Opțiuni
Daca nu bifez aceea incarcare rapida(care e super rapida) se incarca in 1h 50 si mi se pare mult. De aceea vreau sa am incarcare rapida si super rapida.
0 Aprecieri
Deriush
Voyager
Opțiuni
Inainte era si a disparut si nu inteleg de ce
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ai Note 10 sau 10+?

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
Deriush
Voyager
Opțiuni
10+
0 Aprecieri
Deriush
Voyager
Opțiuni
Da pe note 20 ultra confirm ca are si incarcare rapida si incarcare super rapida
0 Aprecieri
Deriush
Voyager
Opțiuni
Nu am probleme chiar incarca foarte rapid, de la 20 si ceva la 85%in 40 min. Nasol ca nu avem optiunea asta,dar pe note 20 ultra este..
0 Aprecieri
Deriush
Voyager
Opțiuni
Eu as fi vrut sa nu am nici incarcare standard nici super fast. Gen sa am de mijloc.
0 Aprecieri
OMZ
Troubleshooter
Opțiuni
Salut, pe s21 nu mai functioneaza fast charging din primavara, cu incarcator de 25w. Doar super fast si cable. Eu il incarcam intodeauna in modul fast, acum poti fast doar cu incarcator adaptive fast charger. De atunci, nu au rezolvat acest bug
0 Aprecieri
OMZ
Troubleshooter
Opțiuni
M-am gandit ca poate sa fie o modificare, dar trebuia sa informeze utilizatorii, sa stim ce se intampla. Cand nu ma grabesc, nu vreau sa incarc super fast, dar nici cable charging. Fast charging era ideal, si ca nivel stres acumulator, si ca timp incarcare
0 Aprecieri
OMZ
Troubleshooter
Opțiuni
Eu m-am trezit ca nu mai functioneaza fast charge fara sa fac nici un update. Am o postare mai veche in care am descris
0 Aprecieri
OMZ
Troubleshooter
Opțiuni
Am trimis un bug report, degeaba. Asa cum ai spus si tu, e foarte ciudat ca s-a intamplat fara sa fac nici un update.
0 Aprecieri