Chiudi

What are you looking for?

annulla
Visualizzazione dei risultati per 
Cerca invece 
Intendevi dire: 

Incarcare

(Argomento creato il giorno: 08-10-2021 05:32 PM)
509 Visualizzazioni

Anche io ho questo problema

Deriush
Voyager
Opzioni
De ce a disparut optiunea de incarcare super rapida? Acum am ramas cu incarcare rapida care e de fapt cea super rapida...

image

12 Risposte
CatalinDM
Black Belt 
Opzioni
Pai si daca e acelasi lucru, cu ce te deranjeaza?
0 Likes
Deriush
Voyager
Opzioni
Daca nu bifez aceea incarcare rapida(care e super rapida) se incarca in 1h 50 si mi se pare mult. De aceea vreau sa am incarcare rapida si super rapida.
0 Likes
Deriush
Voyager
Opzioni
Inainte era si a disparut si nu inteleg de ce
0 Likes
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opzioni
Ai Note 10 sau 10+?

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Likes
Deriush
Voyager
Opzioni
10+
0 Likes
Deriush
Voyager
Opzioni
Da pe note 20 ultra confirm ca are si incarcare rapida si incarcare super rapida
0 Likes
Deriush
Voyager
Opzioni
Nu am probleme chiar incarca foarte rapid, de la 20 si ceva la 85%in 40 min. Nasol ca nu avem optiunea asta,dar pe note 20 ultra este..
0 Likes
Deriush
Voyager
Opzioni
Eu as fi vrut sa nu am nici incarcare standard nici super fast. Gen sa am de mijloc.
0 Likes
OMZ
Troubleshooter
Opzioni
Salut, pe s21 nu mai functioneaza fast charging din primavara, cu incarcator de 25w. Doar super fast si cable. Eu il incarcam intodeauna in modul fast, acum poti fast doar cu incarcator adaptive fast charger. De atunci, nu au rezolvat acest bug
0 Likes
OMZ
Troubleshooter
Opzioni
M-am gandit ca poate sa fie o modificare, dar trebuia sa informeze utilizatorii, sa stim ce se intampla. Cand nu ma grabesc, nu vreau sa incarc super fast, dar nici cable charging. Fast charging era ideal, si ca nivel stres acumulator, si ca timp incarcare
0 Likes
OMZ
Troubleshooter
Opzioni
Eu m-am trezit ca nu mai functioneaza fast charge fara sa fac nici un update. Am o postare mai veche in care am descris
0 Likes
OMZ
Troubleshooter
Opzioni
Am trimis un bug report, degeaba. Asa cum ai spus si tu, e foarte ciudat ca s-a intamplat fara sa fac nici un update.
0 Likes