Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Glisare panou lateral

(Subiect creat la: 31-08-2023 12:26 AM)
311 Vizualizări
Gruia
Navigator
Opțiuni
Salut
De la ultimul update de soft nu pastreaza contactele adaugate in panoul lateral.Le adaug din nou,le mentine o scurta perioada si apoi cand glisez sa le accesez iar gasesc panoul gol cu " + Adaugare contacte".Mentionez ca in agenda contactele le am salvate in contul Microsoft ci nu in Google. Sa fie asta mai nou un motiv?
Multumesc 
12 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Poți muta câteva contacte in contul Google sa vezi daca așa îți funcționează. Inainte de update, aveai contactele in Microsoft?
Gruia
Navigator
Opțiuni
Da,mereu le-am avut in Microsoft
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Și nu îți dispărea de acolo, nu? Totuși, încearcă să muți câteva contacte in contul Google și să vezi dacă le păstrează în panou.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Cum e ? Au mai dispărut contactele din panou?
0 Aprecieri
Gruia
Navigator
Opțiuni
Buna...nu am facut inca operatiunea 🙂...am mai adaugat inca o data 2 contacte din agenda (cont Microsoft) in panoul lateral si ***** 2 zile iar au disparut...revin cu info...
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Ah, am înțeles. Atunci Așteptam să revii cu info. 🙂
0 Aprecieri
Gruia
Navigator
Opțiuni
Buna...am revenit si intr-adevar ***** mutarea, deocamdata a unui contact in Google, acesta nu a mai disparut din Comenzile rapide din panoul lateral...poate are legatura si cu faptul ca am vazut ca in Conturi,Microsoft (acum Office) nu se mai sincronizeaza si nici nu ma mai lasa sa-l sincronizez manual...cred ca e vreo gaselnita sa-mi fac vreun abonament la ei ca vad ca si cateva cateva instrumentele de la ei sunt blocate...
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Probabil asta e și problema. Vor să faci abonament la ei. Muta mai multe contacte in contul Google și vezi cum stă treaba. Daca totul este in regula acolo, înseamnă ca problema este de la Microsoft. Eu am contacte in contul Samsung și în contul Google și nu am probleme.
0 Aprecieri
Gruia
Navigator
Opțiuni
Uite...Screenshot_20230904_105600_Microsoft 365 (Office).jpg
0 Aprecieri
Gruia
Navigator
Opțiuni
Mentionez ca interdicția e doar pt editare pt ca pot vizualuza in continuare doc...daca nu ma insel nici inainte nu puteam edita pdf-uri insa doc world puteam...
0 Aprecieri
Gruia
Navigator
Opțiuni
Vezi,Sincronizare imediata a devenit inactiva si nu ma mai lasa...sigur are legatura asta si cu contactele din contul lor...Screenshot_20230904_110005_Settings.jpgScreenshot_20230904_110036_Settings.jpg
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Da, am văzut că nu mai permite sincronizarea.. E ciudat.
0 Aprecieri