Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Foto 3D

(Subiect creat la: 18-04-2021 10:45 AM)
1095 Vizualizări
Gruia
Navigator
Opțiuni
Salutare
Am vazut anumite poze cica 3D la care misti telefonul pt a vedea detaliile pozei.are si modelul acesta de tel functia asta sa creez astfel de foto?eu nu am gasit in setari sau trebuie descarcata o anumita aplicatie?
Mersi🙂
0 Aprecieri
1 Soluţie
Soluţie
Lost43v3r
Pathfinder
Opțiuni
Salut. Acea opțiune nu este valabilă pe Note 20 Ultra de oarece telefonul nu este echipat cu acea camera de adâncime - depthvision (ToF) camera - cu care este echipat note 10 de exemplu sau s20 / s20 +.

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri

1 Soluţie

9 Răspunsuri
Teodora
Troubleshooter
Opțiuni
Te referi la Virtual Shot? Eu am Virtual Shot pe telefon

Screenshot_20210418-105139_Camera.jpg

Teodora
Troubleshooter
Opțiuni
Nvm, nu la asta te refereai.
0 Aprecieri
Gruia
Navigator
Opțiuni
Nu gasesc...am pus un print screen...

Screenshot_20210418-110027_Camera.jpg

0 Aprecieri
Soluţie
Lost43v3r
Pathfinder
Opțiuni
Salut. Acea opțiune nu este valabilă pe Note 20 Ultra de oarece telefonul nu este echipat cu acea camera de adâncime - depthvision (ToF) camera - cu care este echipat note 10 de exemplu sau s20 / s20 +.
0 Aprecieri
Gruia
Navigator
Opțiuni
Multumesc de lamurire🙂
Teodora
Troubleshooter
Opțiuni
Cum se numeste optiunea mai exact?
0 Aprecieri
Lost43v3r
Pathfinder
Opțiuni
3D scanner parcă
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Oameni buni, va ganditi prea departe. Nu este vorba de camere TOF, (care vine de la Time Of Flight) si care este o camera de masurare a distantei nu camera 3D. Se foloseste in componenta scanerelor 3D este adevarat dar ea in sine nu este un scanner 3D, doar poate compune cu software-ul adecvat imagini 3D.

@Gruia se refera mai degraba la wallpaper-urile animate sau pozele pe care le pui pe telefon si au efect de 3D cand misti aparatul. Se numesc "parallax wallpapers" sau 3d wallpapers sau 4d + fx etc... Sunt multe aplicatii in Play Store care ofera genul asta de fundaluri si merg pe orice telefon care are accelerometru si gyro...adica toate.

Cauta in Play Store d.upa "3d wallpaper" sau "parallax wallpaper" si gasesti destule aplicatii. Unele permit sa iti faci tu propriile fundaluri animate 3D trebuie doar putina indemanare la editat poze si un ochi "artistic

Bafta...

Uite un exemplu de aplicatie

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vinwap.parallaxpro

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Gruia
Navigator
Opțiuni
Ma refer la pozele pe care le poti face cu efect 3D...cred ca acel virtual shot...nu vreau sa imi pun wallpapers sau sa imi editez eu foto cu acest efect...voiam sa fac poze care atunci cand le privesti si misti tel iti dau senzatia de spatialitate si adancime.mersi
0 Aprecieri