Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Ecran verde Samsung Galaxy Note 9

(Subiect creat la: 15-10-2022 10:57 AM)
490 Vizualizări
Mike_Mike
Journeyman
Opțiuni
Salutare tuturor!
Am cumpărat telefonul in octombrie 2019 si la fix 3 ani de la achiziționarea lui ecranul a început sa devina verde atunci cand se încălzește.
Am citit pe toate forumurile si nu am găsit nici o explicație. Unii spun ca problema este software, alții ca este hardware. 
Ma puteți ajuta?

Am facut pas cu pas tot ceea ce s-a recomandat: reset, wipe cache partition, safe mode, inclusiv testul de verificare cu *#0*#, (nu am primit nici o eroare) dar degeaba, devine verde aunci cand se încălzește. 

Ultima actualizare a fost doar de securitate pe data de 1 iulie 2022.

Cred ca telefonul are deja 4 ani de la data fabricației, iar display-urile au o durata de viață stabilita,.

Mulțumesc anticipat! 
6 Răspunsuri
EmiliaDuna
Hotshot
Opțiuni
Salut,
Singura varianta ar fi sa mergi într-un service autorizat Samsung. Vor verifica ei cauza.
0 Aprecieri
Mike_Mike
Journeyman
Opțiuni
Salut . Cred ca este d isplay-ul., cu toate ca unii au schimbat doar plăcuța ce face legătura dintre acesta si pkaca de bază sau poate o aplicație.
In 3 ani am avut o singura eroare data de aplicația HMS Core de la Huawai, care efectiv mi-a încălzit telefonul mai mult decât de obicei.
Urmează sa apelez luni Samsung Service pentru a vedea ce soluție imi oferta.
Mike_Mike
Journeyman
Opțiuni
Salut! Am sunat la Samsung România și au făcut o verificare cu ajutorul aplicației Smart Tutor dar nu au găsit nimic. Din păcate în continuare face la fel atunci când se încălzește.20221105_094654_28_1667634414.jpg20221105_094651_27_1667634412.jpg
0 Aprecieri
CatalinNicolaescu
First Poster
Opțiuni

Salut. Ai descoperit care e problema cu ecranul verde ?. Am aceeasi problema de vreo luna cu telefonul meu Galaxy Note 9.

0 Aprecieri
Mike_Mike
Journeyman
Opțiuni
Salut Cătălin! Problema esre display-ul. Schimbarea lui este destul de costisitoare, circa 1250 lei: display, baterie și kit-ul pentru etanșare. Eu încă nu l-am schimbat. Pana se strica de tot îl folosesc doar în aplicații ușoare si cu DEX-ul.
0 Aprecieri
CatalinNicolaescu
First Poster
Opțiuni

Multumesc Mike.

0 Aprecieri