Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Ecran ars(screen burn)

(Subiect creat la: 24-07-2021 12:21 PM)
2078 Vizualizări
LoolKovsky
Pioneer
Opțiuni
Salutare,

Am un Note 20 Ultra, achiziționat pe precomanda(are sub un an vechime) si undeva aproximativ la mijlocul ecranului au aparut semne de arsura(screen burn). Acestea se vad in special cand eye comfort este activat si fundalul este albicios.

Telefonul este intr-o stare perfecta si nu are defecte de impact. De asemenea folosesc inca folia originala.

Ce este de facut? Acopera garantia acest defect? Mi se pare incredibil ca ecranul sa se duca dupa nici un an de functionare.

Multumesc!

8 Răspunsuri
Andreeei
Voyager
Opțiuni
Efectul de burn este cunoscut la ecranele Amoled, normal, ar trebui să se poate schimba pe garanție. Încearcă să vorbești cu un operator de la ei https://www.samsung.com/ro/support/livechat/
0 Aprecieri
LoolKovsky
Pioneer
Opțiuni
Stiu de aceasta problema dar nu am patit niciodata acest lucru ***** 10 luni de folosire. Multumesc pentru raspuns!
0 Aprecieri
Andreeei
Voyager
Opțiuni
Și pe viitor, încearcă să nu mai ții ecranul la luminozitate maximă pe o imagine statică, de asta și apare efectul de burn.
0 Aprecieri
LoolKovsky
Pioneer
Opțiuni
Nu folosesc luminozitatea la maxim decat foarte foarte rar(iarna sau vara in conditii de vizibilitate redusa) si imagine statica nu folosesc decat pe ecranul de acasa(in rest am screen saver).
0 Aprecieri
Andreeei
Voyager
Opțiuni
Poate fi și de la screen saver.
0 Aprecieri
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Salut , cât timp ai garanție îți schimba display-ul. Am avut si eu problema de nou cu un punct pe culoare gri și mi l au schimbat , după 5 luni a apărut un cerc mărișor tot pe culoarea gri , am sa l mai trimit odată ce sa fac . Deci stai liniștit ca ți-l schimba dacă mai ai garanție, sunt serioși în privința asta .
0 Aprecieri
źzz
Voyager
Opțiuni
Am telefoane/ tableta amoled de 8 9 ani si n au nici o problema nici acum. Calitate slaba la cele noi din pacate.
PopUpp-94
Pioneer
Opțiuni
De azi azi oficial renunt la tot ce inseamna ,,SAMSUNG,, Am detinut mai multe telefoane SAMSUNG de la s2 mini note 1 ,s21 ultra pana la note 20 ultra ... la ultimele 3 telefoane avute note 4 note 8 si note 20 s au ars ecranele (pictograme rosiatice). Sunt dezamagit total...SA VA GANDITI DE 2 ORI CAND ACHIZITIONATI TELEFOANE DE DUZINA SI ,,DE ULTIMA GENERATIE " 🤣
0 Aprecieri